Haberler

Twitter Murat Ülker'in Tweet'ini konuşuyor

Güncelleme:

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter üzerinden kendisini eleştiren Akit yazarı Ersoy Dede'ye verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya platformu , dün akşamYönetim Kurulu Başkanı'inyazarı Ersoy Dede'ye attığı bir mesajla adeta 'çalkalandı'.

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ:'nin önde gelen gıda markalarından 'i de bünyesinde barındıran 'in, İngiliz bisküvi markası United Biscuits'i de bünyesine kattığı haberi bu hafta ekonomi gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Bu satın almayla dünyanın üçüncü büyük bisküvi üreticisi konumuna yükselen 'in patronudoğal olarak pek çok tebrik aldı. 'i sosyal medya üzerinden tebrik edenler arasında,Holding'in patronude vardı. , 3 Kasım günü'e hitaben, "Bravo 'e!!!! UNITED BISCUITS Süper hamle!!Tebrikler.." mesajını paylaştı.de bu mesaja teşekkür ederek karşılık verdi.

"BANA ARKADAŞINI SÖYLE..."

yazarı Ersoy Dede ise bir gün sonra, bu mesajlaşmanın ve 'inyazarı 'ün bir yazısını önerdiği daha önceki bir mesajının görüntülerini bir araya getirerek takipçilerine şöyle bir mesaj attı: "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim."

, Gezi Parkı protestoları sırasında eylemcilere yönelik şiddeti eleştirmiş ve'ın cenaze töreninin yapılacağı gün mağazalarının olası ilkyardım ihtiyacı için açık olacağını belirtmişti ve bu nedenle sık sık hükümete yakın medya organlarının hedefi olmuştu. Yinede hükümete yönelik eleştirel yazıları nedeniyle bu medya organları tarafından sıklıkla hedefe konuyordu. Yeni Akit yazarı Ersoy Dede de,'inve 'le sosyal medya üzerindeki ilişkisini gündeme getirerek onunla ilgili bu mesajı attı.

MURAT ÜLKER'DEN TARİHİ KAPAK

Ancak iş dünyasındaki başarıları, sanata olan katkıları ve soğukkanlı kişiliğiyle bilinen, " raconu" konusunda da iyi olduğunu gösteren bir yanıt vermekte gecikmedi. , Ersoy Dede'nin mesajından kısa bir süre sonra "Arkadaşım nasılsınız?" yazılı bir tweet attı. Bu mesajı esas ilginç hale getiren ise sadece 6 ay önce Ersoy Dede'nin attığı bir baştamesajının görüntüsünün eklenmiş olmasıydı. Ersoy Dede,2014'te, 'in patronu ile çektirdiği ve oldukça mutlu göründüğü bir fotoğrafı, " ile selfie" yazarak takipçileriyle paylaşmıştı. , "arkadaşları" nedeniyle kendisini eleştiren Ersoy Dede'ye bu iletisini, son tweetindeki 'arkadaş' eleştirisiyle birlikte hatırlatıyordu.

kullanıcıları 'in bu 'ince' göndermesinin ardından konuya dahil oldu ve çok sayıda mesajla 'e destek verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Yıldız Holding Murat Ülker Ersoy Dede Twitter Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title