Haberler

Tutukluların Kapıyı Kırarak Kaçma Görüntüleri Çıktı

Güncelleme:

Bakırköy Adliyesi'ndeki duruşmalarına getirilen tutuklu ve hükümlülerden 10'u, dün adliye nezarethanesinin kilidini kırarak firar etti. Kaçan kişilerden 8'i olaydan hemen sonra yakalanırken, 2 kişi de bugün polis ve jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Tutukluların nasıl firar ettikleriyle ilgili olayının görüntüleri ortaya çıktı.

ADLİYENİN DIŞARISINDA KARMAŞA YAŞANDI

Adliyede o gün Esenyurt'ta MHP seçim bürosuna yapılan saldırıda öldürülen basın danışmanı Cengiz Akyıldız'ın ölümünden sorumlu tutulan şüpheliler yargılanıyordu. Bir grup da adliye önünde toplanmıştı.

Kalabalık, şüpheli 3 kişinin nezarethanede olduğunu düşünüp birden saldırınca ortalık bir anda karıştı.

O sırada nezarethanenin penceresine kadar uzan tutuklular dışarıda olanlara sözlü saldırıda bulundu.

Kalabalık bu kez o nezarethanenin penceresine yöneldi.

BİR ANDA İÇERİSİ DE KARIŞTI

O andan sonra adliyenin sadece önü değil, içerisi de karıştı.

İddiaya göre, görevli jandarma ekiplerinin dışarıda olmasını fırsat bilen tutuklular, nezarethanenin kapısını kırmaya çalıştı.

Tutuklular önce oturdukları sandalyeyi bir koç başı gibi kullanarak kapıya defalarca vuruyor. Daha sonra dışarıdan da yardım alarak kapıyı kırmayı başararak kaçtı. (Kaynak: Star TV)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bakırköy Adliyesi Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

murat kaba 66Mobil-ANDROID:

Yazıklar olsun polislere alışmıştık ama artık askerlerinde tokatlanmasi normal hale geldi bu memlekette sebep olanların ocağı batsın.

9
1
yanıtYanıtla
KarlossmobilWeb@haberler.com:

Nasıl bir ülke oldu burası böyle ya

7
0
yanıtYanıtla
izmirli:

gördüğüm kadarıyla hem kaçıyorlar hemde askeri tartaklıyorlar işte geldiğimiz nokta bu hükümet sayesinde ne güvenlik güçlerinin bir fonksüyonu kaldı nede türkiyede huzur ve güven kaldı sokaklarda piskopat mafya bozuntuları her türlü pislik kol geziyor hükümet hala paralelmiş yok efendim biz herkese kucak açan bir milletiz deyip ülkeye habire dışardan insan getiriyorlar sanki kendi insanlarımızın sırtı pek karnı tok, yazıklar olsun beeeeeee

4
0
yanıtYanıtla
RTEciyizmobilWeb@haberler.com:

Nereye kacacan uyanik zanlilar burasi Türkiye Cumhuriyeti

0
3
yanıtYanıtla
Ne lan bumobilWeb@haberler.com:

Askeri tartakliyor o askerin yerinde olsam varya bir iki tane sikarim ne lan bu kimse askerin ize el uzatmaz

2
0
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Bİz artık 3. dünya ülkesi bile değiliz 3. dünya ülkelerinde böyle adamları kurşuna dizerler biz artık devlet bile değiliz akp sağolsun devlet mekanizması artık yok sadece para hortumlama aracı olarak devam ediyor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title