Haberler

TÜSİAD Başkan Adayı Açıklandı

Güncelleme:

22 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek seçimli 45. TÜSİAD Genel Kurul toplantısına sunulmak üzere, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes, Yönetim Kurulu Başkan Adayı olarak Yönetim Kurulu asil ve yedek üye aday listesini oluşturdu.

2015-2016 dönemi için önerilen isimler Genel Kurul toplantısı öncesinde 20 Ocak 2015 tarihinde (bugün) TÜSİAD üyelerine sunuldu. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes tarafından TÜSİAD üyelerine sunulan Yönetim Kurulu asil ve yedek aday listesini bilgilerinize sunarız.

Cansen Başaran-Symes
2015-2016 YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

ASİL

İsmail Hasan AKÇAKAYALIOĞLU
Metin AKMAN
Bahadır BALKIR
Cansen BAŞARAN-SYMES
Memduh BOYDAK
Esin GÜRAL ARGAT
Simone KASLOWSKİ
Ali Yıldırım KOÇ
Murat ÖZYEĞİN
Mehmet Nurettin PEKARUN
Agah Mehmet TARA
Sedat Şükrü ÜNLÜTÜRK

YEDEK

Erol BİLECİK
Dilek YARDIM
Orhan TURAN
Ali İhsan YEŞİLOVA
Gönenç GÜRKAYNAK
Halil Cem KARAKAŞ
Batu AKSOY
Enis GÜNER
Levent AKGERMAN
Turhan TURHANGİL
Hüseyin Murat AKIN
Pelin AKIN

CANSEN BAŞARAN-SYMES KİMDİR

Cansen Başaran-Symes İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1981 yılında Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Pricewaterhouse'un (PW) kuruluş aşamasında şirkete katılıp 2013 yılının Nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı. Cansen Başaran-Symes TÜSİAD ve Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında "Global Leaders for Tomorrow" (Geleceğin Global Liderleri) ünvanını alan Cansen Başaran-Symes, 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından "Yılın En Başarılı İş Kadını" ödülüne ve 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne layık görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Kobi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (1)

fahri gokarslanMobil-ANDROID:

milletin seçtiği cumhur başkanına kafa tutanlardan vatana millete hayır gelmez:

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title