Haberler

Türkiye İnovasyon Haftası Devam Ediyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep" etkinliği kapsamında düzenlenen stantları gezdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) işbirliğiyle "Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor" sloganıyla düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep" etkinliği, çeşitli panel ve konferanslarla ikinci gün de devam ediyor.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep" kapsamında, birçok kurum ve kuruluş stant açarak, hem üretime geçmiş inovasyona dayalı Ar-Ge ve tasarım ürünlerini sergileme hem de tanıtım yapma imkanı buldular.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel ile birlikte etkinliğin düzenlediği merkezin fuaye alanında açılan stantları gezdi. Stant gezisine, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu ile Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan da eşlik etti.

Gaziantep Fiziksel Engelliler Derneği standını da ziyaret eden Müsteşar Şenel ve Adil Konukoğlu, dernek üyeleriyle sohbet ederek, sergilenen hediyelik eşyaları incelediler. Stantta görev yapanlarla fotoğraf çektiren Müsteşar Şenel, TİM Başkanı Büyükekşi ve GSO Başkanı Konukoğlu'na, dernek görevlileri tespih hediye ettiler.

Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep etkinliği, yarın sona erecek. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, etkinlik kapsamında yarın 16.00-17.30 saatleri arasında düzenlenecek "Akademisyen ve Sanayici Buluşması" konulu panele konuşmacı olarak katılacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Büyükekşi Adil Konukoğlu Şehitkamil Türkiye Ekonomi Haberler

title