Haberler

Türkiye Halter Federasyonu'ndan Kıbrıs Rum Kesimi'ne Dostluk Plaketi

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Kıbrıs Rum Kesimi Halter Federasyonu Onursal Başkanı Damianos Hadjidamianou'ya dostluk plaketi verdi.

Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Rum Kesimi'nin başkenti Limasol'da devam eden 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası'nda Başkan Taşpınar, Hadjidamianou'ya dostluk ve barış adına bir plaket sundu. Hadjidamianou da Taşpınar'a, Halter Barış Heykeli'nin maketini takdim etti.

Taşpınar'ın jestinden oldukça mutlu olduğunu belirten Başkan Hadjidamianou, Türk sporcuların şampiyonada çok başarılı olduklarını ifade ederek, "Sizleri ülkemizde görmekten ve ağırlamaktan son derece mutluyuz. Spor, aramızdaki dostluğun gelişmesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Başkan Taşpınar da sporun barış ve kardeşliği pekiştirdiğine yeniden şahit olduklarını belirterek, "Burada olmaktan ve misafirperverliklerinden dolayı Başkan Hadjidamianou'ya teşekkür ediyorum. Barış adına yaptıkları halter heykeli umarım büyük ilgi görecektir" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Kıbrıs Rum Kesimi Taşpınar Limasol Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title