Haberler

Türk Dünyası Alışveriş Günleri"

Eskişehir Valisi Tuna: "Türk Dünyası Alışveriş Günleri, çağımızın hastalığı olan tüketimi teşvik etmek için değil. Asıl gayemiz, gönüllere girmek için Yunus Emre misali yollar keşfetmektir"

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, "Türk Dünyası Alışveriş Günleri, çağımızın hastalığı olan tüketimi teşvik etmek için değil. Asıl gayemiz, gönüllere girmek için Yunus Emre misali yollar keşfetmektir" dedi.

Tuna, Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, etkinliği, Eskişehir halkıyla bir kez daha kucaklaşmak için düzenlediklerini söyledi.

Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin, 16 Mart'a kadar devam edeceğini ifade eden Tuna, şöyle konuştu:

"Alışveriş kavramına kültür, sanat kavramını getirdik. Halk ve tüketicileri bir araya getirdiğimiz bu şenlikte sadece alışveriş değil 40'ın üzerinde gösteri, eğlence, sosyal medya etkinlikler, sürpriz hediye ve promosyonlar, değerli hemşehrilerimizi beklemekte. 20 Mart günü Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliği kapanış töreninde, otomobilden bilgisayara, beyaz eşyadan, yurtiçi ve yurtdışı gezilere kadar farklı çeşitte 565 hediyemiz olacak. Çekilişe katılmak için Türk dünyası alışveriş logolu mağazalardan yapılan alışverişin fişini, çekiliş kuponu noktalarına götürmek gerekmektedir."

Tuna, alışveriş ihtiyacının insanları aynı noktada buluşturduğunu kaydederek, "Türk Dünyası Alışveriş Günleri, çağımızın hastalığı olan tüketimi teşvik etmek için değil. Asıl gayemiz, gönüllere girmek için Yunus Emre misali yollar keşfetmektir" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek meydandaki stantların açılışı yapıldı.

Programa, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, birçok esnaf, tüccar, iş adamı, oda başkanı ve vatandaş katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Ekonomi

Güngör Azim Tuna Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title