Haberler

Turizmdeki Yatırım Projelerini Değerlendirme Toplantısı - Bakan Avcı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Antalya'da düzenlenen toplantıda 2017 yılındaki turizm yatırım ve faaliyet programları değerlendirildi.

Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen ve iki gün sürecek "Yatırım Projeleri Değerlendirme Toplantısı" başladı.

Toplantının ilk gününe katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yatırım ve faaliyet programlarını Bakanlığın üst yönetiminin müzakeresi için toplandıklarını söyledi.

Toplantının verimli geçtiğini belirten Avcı, "Bu toplantıyla her birim 2017 için planladığı, uygulamaya koyduğu yatırım ve faaliyet programlarını diğer birimlerle paylaşma ve müzakere etme imkanını buldu. Böylece hem kurumsal kültürümüzün gelişmesine hem de birimlerimizin birbirlerinin yaptıklarından ve yapacaklarından daha ayrıntılı bilgi sahibi olmalarına, bir kurumsal sinerji üretimine katkıda bulunacağı düşüncesiyle bu toplantıyı düzenledik." dedi.

Bu yılı ve gelecek yılı çok daha verimli bir biçimde değerlendirmeyi ümit ettiklerini ifade eden Avcı, "Bu toplantıyı özellikle Antalya'da yaparak Antalya'nın turizm bakımından taşıdığı önemi bir kez daha hem içeriye hem de dışarıya vurgulama fırsatını bulduk." diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki birimlerin yöneticilerinin sunumlar yaptığı toplantı, basına kapalı devam etti. Toplantı yarın sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Nabi Avcı Antalya Belek Serik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title