Haberler

Başkan Türel Finike'de Adliye, Hastane ve Hal Müjdesi Verdi

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, devlet hastanesi, adliye binası ve hal projesi çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve 2015 Nisan ayında temellerinin atılacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Finike'ye geldi. Sahilkent eski futbol sahasına helikopterle inen Başkan Türel'i Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike İlçe Koordinatörü Necati Bahçeci, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri karşıladı.

İlçe merkezinde esnafı ziyaret eden Türel, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile belediyede bir araya geldi.


Başkan Türel, hem ilçenin sorunlarını değerlendirmek hem de yaptıkları çalışmaları anlatmak için ilçeye geldiklerini söyledi. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet sınırlarının genişlediğini hatırlatan Başkan Türel, kurumsallaşmanın ardından hizmetlerin daha hızlı ve güçlü şekilde ilçelere ulaşacağını ifade etti.

Finike'de ihtiyaç olan devlet hastanesiyle ilgili proje çalışmalarının tamamlandığını aktaran Başkan Türel, 1 Kasım 2014 tarihinde Sağlık Bakanlığı'na teslim edilecek projenin nisan ayında temelinin atılacağını ve kısa zamanda bitirileceğini kaydetti.

Adliye binasına ilişkin de açıklama yapan Başkan Türel şöyle dedi:

"Adliye binasının da devlet hastanesiyle eş zamanlı temel atma tarihinin gerçekleşeceğini öngörüyoruz. Çünkü proje çalışmaları süratle devam ediyor. Projenin muhtemel bitiş tarihi kasım ayı. İhale takvimine baktığımızda muhtemelen Nisan ayı içinde temelini atmayı öngörüyoruz. Belediye hizmet binasının da aynı sürelerde temel atma törenini yapacağımızı ümit ediyorum. Bu hizmetlerle Finike'nin çehresinin çok değişeceğini düşünüyoruz" dedi. Başkan Türel, toptancı hal projesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini de belirtti.

Başkan Türel ayrıca, karayolları tarafından Batı Çevreyolu çalışmalarını takip etmek üzere kiralanan helikopter ile ilçeye geldiklerini, yolda hem çevreyolu hem de diğer ilçelerdeki yol çalışmalarını denetleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Başkan Türel daha sonra Sahilkent'deki belediye hizmet birimini ziyaret etti. Başkan Türel sonrasında Antalya'ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Sahilkent Antalya Finike Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title