Haberler

Tuncelili Kadın, Beyaz Tülbentiyle Göstericilere Yalvardı

Güncelleme:

Bahçeli'nin Tunceli'ye yaptığı ziyaret sonrası ortalık karıştı. Bir kadın polis ve göstericiler arasına girip beyaz tülbentiyle olayların durması için yalvardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyareti sırasında olaylar çıktı. Bahçeli'nin Tunceli'ye gelmesini protesto eden göstericiler, birçok yolu trafiğe kapatarak eylem düzenledi. Bu sırada bir kadın polis ve göstericilere arasına girip beyaz tülbentiyle olayların durması için yalvardı.

CADDENİN ORTASINA ATLADI

Polis ile göstericiler arasından çatışma devam ederken, ismi öğrenilemeyen bir kadın elinden beyaz tülbentiyle caddenin ortasına gelerek, olayların dinmesi için hem polise hem de göstericilere çağrıda bulundu. Kadının çağrısı sonuç vermedi.

POLİS İLK YARDIM EKİBİ HAZIR BULUNDU

Öte yandan toplumsal olaylarda müdahale için hazır tutulan 'Polis ilk yardım ekibi'nin çevik kuvvete eşlik ettiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Tunceli Güncel Haberler

500

Yorumlar (117)

Ali Ekber Dogan:

Burasi DERSIM MMMM , Yozgatmi Sandiniz ! 300 SpartalI nasil 100 binlere Kafa Tutduysa, Dersimdede Kalabaliga gerek yok 1 Adam Böyle Yapar 1 Dersimli 1000 Kisiye Bedeldir Tarihdede Vardir ! BURASI DERSIM !!!!

24
55
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

teyze çok çirkinsin keşke ölsen

3
71
yanıtYanıtla
Bahçeli Mobil-ANDROID:

Bu memleketin huzurunu siz bozuyorsunuz Bahçeli yada mhp değil. Bahçeli Ülkücüler i durdurmasa bu memleket suan Suriye Irak gibiydi. vatana ihaneti bırakın adam gibi yaşayın.

46
27
yanıtYanıtla
ANTI_TÜRKMANTIK:

Halen Bahceli ve MHP diyen Beyinsizlere bir Sorum var. . Su MHP dediginiz Türkiyeye gelmiste ve gecmiste Türkiyeye BÖLÜCÜLÜK, ACI ve ÖLÜM ve Karmasa dan baska ne getirdi ? Elinizi visdaniniza koyun ( varsa tabbi ) ve cevaplayin.

33
36
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

teyze çok çirkinsin iştahım kaçtı böhh

5
62
yanıtYanıtla
TUNCELİLİ:

Arkadaşlar olayları Tuncelilere maletmeyin olaylar tamamen hdplilerin kışkırtması sonucu oldu onlar birgün önceden Mhpyi istemiyoruz diye açık cağrı bile yaptılar burada provakasyonluk yapan yalandan yere sizleri düşürenleri ciddiye almayın. Tunceli Halkı seninle gurur duyuyor Bahçeli Pkknın tehditleri dolayısıyla dükkanlar kapandı bizi affet. Aleviyim Türküm Mhpliyim NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

42
15
yanıtYanıtla
CemilMobil-ANDROID:

Bahceli tam bir faşisttir ve bölücü. Dersim halkı senden nefret ediyor bahceli

15
39
yanıtYanıtla
yasinMobil-ANDROID:

Bahçeli sadece sivil ve resmi polislere hitap etti kimse yoktuki

27
27
yanıtYanıtla
dersimli:

DERSİM E SEFER OLUR ZAFER OLMAZ !

29
22
yanıtYanıtla
MİNAREYE KILIF GEREK TÜRKİYEM:

KÜRTLER KARDEŞİMDİR AKSİNİ DÜŞÜNÜYORSAM ALLAH BELAMI VERSİN . . PKK VE YANDAŞLARI İSE BU ÜLKENİN HAİNLERİDİR ALLAH ONLARIN DA BELASINI VERSİN

38
11
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title