Haberler

Tunceli Dönüşünde Bahçeli'ye Kahkaha Attıran Soru

Güncelleme:

MHP Lideri "Ak­ Sa­ra­y'­da bi­na­nın al­tı­na giz­li bir ge­çit ya­pıl­mış, aca­ba ne­den?" sorusuna gülerek "Sa­ray­la­rın ge­le­ne­ğin­den­dir o" yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun salı günü partisinin grup toplantısında "Meydan okuyorum cesaretin varsa Tunceli'ye gidersin" sözlerine yanıt olarak dün kenti ziyaret etti.

ESNAF VE CEMEVİ ZİYARETLERİ İPTAL

Bahçeli'yi protesto etmek için Tunceli Valiliği'ne yürümek isteyen gruba polis cop ve biber gazıyla müdahale ederken, BDP'nin çağrısı üzerine esnaf kepenk kapattı, taksi ve minibüsler ise çalışmadı. Bahçeli valilik binası önünde yaptığı konuşmada "İşte Tunceli'deyim. Türk milletinin güzide evlatları ile bir aradayım" dedi. Konuşmasının ardından esnaf ve cemevi ziyaretini iptal eden Bahçeli, Elazığ'a döndü.

BAHÇELİ'YE KAHKAHA ATTIRAN SORU

Dönüş yolunda Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'in sorularını yanıtlayan MHP Lideri "Ak­ Sa­ra­y'­da bi­na­nın al­tı­na giz­li bir ge­çit ya­pıl­mış, aca­ba ne­den?" sorusuna kahkaha atarak yanıt verdi. Soruya "Sa­ray­la­rın ge­le­ne­ğin­den­dir o" şeklinde yanıt veren Bahçeli, devamında kendisine yöneltilen "Siz ik­ti­dar ol­du­ğu­nuz­da ne ya­pa­cak­sı­nız Ak ­Sa­ra­y'­ı?" sorusuna da "Bi­ze bir Ka­ra Ça­dır ye­te­r" diyerek karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tunceli Valiliği Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (103)

06:

dün tuncelide arabanın içinde kapkara kesilmişti ama

23
45
yanıtYanıtla
bursalım@m.m:

Yaw he he

yanıt4
yanıt2
göktürkhan:

kimlerin morardığı bellı be koçum

yanıt7
yanıt1
06:

ccc. ben üç hilalden asla korkmadım ama şunu iyibilki ben bayrağımı sadece araba camında dalgalandıranlardan değilim. türkiyenin her yerinde başımın üzerinde dalgalandırdım

yanıt3
yanıt1
murat doğan:

giderim dedimi gider isterse kobaniyede gider isterse ırağada girer şanlı bayrağımızı da istediği yere diker. . . .

41
16
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Adamsın bahçeli adam

46
10
yanıtYanıtla
MollaMobil-IOS:

Çok cahil kaldı MHP .

12
39
yanıtYanıtla
Zaza 23 PalùmobilWeb@haberler.com:

Bu munafik kedini ne zantiyur Allah munafiklarin Sonu nasil yapar onu bi urenisn cahil

12
38
yanıtYanıtla
SAVASCImobilWeb@haberler.com:

BUTUN PKK LILARIN KOKUNU ANCAK MHP KAZIR OYUZDEN ABD MHP NIN IKTIDAR OLMASINI ISTEMIYOR ULKE BOLUNENE KADAR AKP OKTIDARDA KALSIN ISTIYOR UYANIN

40
10
yanıtYanıtla
allahın aslanlarım@m.m:

Ula zırtapoz PKK ne ise MHP De odur biri türk faşistliği biri kürt faşistliği yapıyor biri kürtleri bölüyor biri türkleri bölüyor ama önemli olan ne böldüklri değil sunuç ikiside BÖLÜCÜ

yanıt3
yanıt11
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title