Haberler

Tunceli'de "Devletin Başına Devlet Geçecek" Sloganlarını Bahçeli Susturdu

Güncelleme:

Tunceli Valiliği önünde açıklama yapan MHP Lideri Bahçeli "Devletin başına Devlet geçecek" sloganı atanları "Sakin olun" sözleriyle susturdu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tunceli'yi ziyaret ediyor. Bahçeli saat 10:50 itibariyle valilik binasına geldi. Ziyarete tepki gösteren vatandaşlar şehir merkezinde toplanmaya başladı, esnaf kepenek kapattı. Tunceli Valiliği önünde açıklama yapan Bahçeli'nin konuşması "Devletin başına Devlet geçecek" sloganlarıyla kesildi.

DAVUTOĞLU'NA MEYDAN OKUDU

Valilik binası önünde açıklama yapan MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na meydan okuyarak "Başbakan öylesine çıldırmıştı ki buyrun gidin bu söylediklerinizi Tunceli'de de söyleyin cesaretiniz varsa diyerek dengesini tümüyle kaybetmişti. İşte Tunceli'deyim. Türk milletinin güzide evlatları ile bir aradayım. Devlet devletiyle milletiyle Tunceli'dedir.Biz Türkiye'nin her yerinde birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Sayın Davutoğlu bilmiyorsa, öğrenmediyse buradan hatırlatıyorum: MHP'de mangal gibi yürek, demir dağları eritecek kadar devasa bir cesaret vardır. Ne inşamızdan cayarız ne vatanımızdan vazgeçeriz" dedi.

BAHÇELİ'NİN KONUŞMASINI KESEN SLOGAN

Bahçeli'nin konuşması etrafında toplanan kalabalığın "Devletin Başına Devlet geçecek" sloganlarıyla sık sık kesildi. Bu duruma müdahale eden Bahçeli, slogan atan kalabalığı "Sakin olun" diyerek uyardı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tunceli Valiliği Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

O R H U N:

Helikopterlerle havadan güvenlik yok !. . Yüksek binaların tepelelirine keskin nişancı yerleştirme yok !. . 3000 tane özel harekatçı yok !. . Yok oğlu yok. . . . Devlet Bahçeli Ülkesini, Milletini, Milli ve Dini Degerlerine sahip çıkan, Türk kültürüne sahip çıkan iyi bir insandır.

91
6
yanıtYanıtla
akp konya:

valılık bahcesınde polıs korumasında konusma yaw he he cok cesursun peskuvıt ırkcısı

24
46
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

tuncelinin nüfusundan fazla polis var orda, bahçeliyi dinleyen birkaç yüz kişi ise tamamı dışardan ithal. hal böyle olunca gidersin tabi.

26
40
yanıtYanıtla
amca:

nasılda korkuyor etrafına durmadan bakıyor elindeki kağıdı çok hızlı okuyor bi yere yetişecek. . . . bahçeli Yusuf yusuf

18
46
yanıtYanıtla
MunzurMobil-IOS:

Haha şunlara bak ya elAzıgdan toplamış getirmiş Yazık ya ucuz

25
37
yanıtYanıtla
ALEVİ TÜRKmobilWeb@haberler.com:

tunceli türklerindir şafi kürtlerin ermenilerin değil

46
12
yanıtYanıtla
TRABZONLU61:

ELAZIĞDAN Adam getirdiler diyen adam en azndan biz getiriyoruz sen gel Trabzona yürekliysen heryerden adam getirp boş herif. sırf elazığ bile size yetti hani giremezdi şehire? Birde Türkiyeye kafa tutuyorsunuz. Trabzona gelin sokmazlar sizi isterse yüz bin polis olsun aklınzı başınıza alın bura Türkiye Tuncelide Türkiye şehridir Akp sayesinde iyice yüz buldunuz Pkknın kökünü kurutmak Vatanına bağlı insanların borcudur akp giderse o zaman napacaksınız bakalım. Bu Hdp heryere konvoyla gidiyor zaten MHP elazığdan konvoyla gitmiş cokmu zaten 1-2 saat uzaklıkta tabi gidecek.

39
10
yanıtYanıtla
eeeeeMobil-ANDROID:

ne oldu davut bak demekki gidiliyormuş

34
13
yanıtYanıtla
Ülkücü:

En kısa zamanda, Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Diyarbakır. . . Ülkücüler göreve. .

38
9
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

Helal olsun gerçek lider ya yeri geldimi sakinleştiriyor ülkücüleri gerçekten bahçeli düzeltti herşey bahçeli sayesinde cok güzel Allah yardımcın olsun seninleyiz

27
18
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title