Haberler

Tunceli'de Vatandaş Bahçeli'nin Aracının Önüne Atladı

Güncelleme:

Bahçeli'nin valilik binasından ayrılışı sırasında polisleri atlatmayı başaran bir kişinin makam aracının önüne atlamasıyla kısa süreli panik yaşandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'ye gitti, Valiliğe yürümek isteyenlere polisten gazlı müdahale geldi. Şehirde yükselen gerilimin ardından esnaf ve cemevi ziyaretleri iptal edildi.

BAHÇELİ'NİN ARACININ ÖNÜNE ATLADI

Bahçeli'nin Tunceli Valiliği'nden ayrılışı esnasında kısa süreli panik yaşandı. Konvoyun çıkacağı sırada geniş güvenlik önlemleri alan polisleri atlatmayı başaran bir kişi Bahçeli'yi taşıyan aracın önüne atlayarak zafer işareti yaptı. Emniyet güçlerinin yerinde müdahalesiyle olay büyümeden önlenirken, Bahçeli ve beraberindekiler yoluna devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (228)

BUHAR:

BAHÇELİ ZOR KAÇMIŞ

61
67
yanıtYanıtla
bülent caliskan:

ülkücüler budur iste onlardan korksaydik ülkücü olmazdik

52
49
yanıtYanıtla
MALATYALI44:

Bu Hdpliler anca üstüne yürür sonra nasılda kaçar fena dayak yemiş :) Anca Kalabalığa güvenirler 10 Bozkurt 50 pkklıya bedeldir. Helal Olsun devlet Bahçeli seninleyiz.

59
40
yanıtYanıtla
ALPERENMobil-ANDROID:

Buhar kizmisin erkekmisin bilmem ama BOZKURTLAR HER TARAFINI SARMIŞ HABERIN OLSUN.ADAMIN İNİNE GIRERIZ BİLESİN

48
41
yanıtYanıtla
yokmobilWeb@haberler.com:

yuzyıllar oncesını de okuduk tarıh kıtaplarında turk devletlerını.kımler dost komler dusman.ey kurtler ey hadsız yedıgı kaba sıcan o kaptan kadıkla yıyenler...kımse ırkını secemez bende kurt dogabılırdım.sız kendı kendınızı dısladınız bız kurtuz toprak ısterız bYrak ısterız onu ısterız bunu ısterız..sız mı demokrataınız ırkcılıgın en buyugunu yapan sızlersınız. kım sıze durduk yere cıkım gıdın bu topraklardan dedısız ıkı yuzlu nankor bı topluluksunuz ve o yuzden sevılmıyosunuz karakterınız eksık sızın.. hep ısyan ettınız aynı toprakta yasayan komsularınıza sız hep o komsularınızı sırtından vuran garıp ınsanlarsınız sonra gıder o komsuya dıl acarsınız.. bı aynaya bakın suc bızde olabılır mı dıye bu vatan turk topraklarıdır ırkcılık yapsak sız kımbılır hangı magarada bıtlerle yasıyo olurdunuz...sen sanıyo musun burda bu kadar herseyı dıle getırebılecegını ırkcılık yapsaydık o dılını keser dıllenmeyen yerıne sokardık susuyosak vatan mıllet sag olsun dıyedır kıcınızı basınızı oynatmayın

57
32
yanıtYanıtla
schakal:

sen önce turkceyi ögrensen sonra yazarsin

yanıt3
yanıt0
..............tuncelili berivan:

helallllllll sana türk men beyi_tunceli seninle gurur duyuyor_ancak sen kurtarırsın bizleri bu hain pkk lilerden_ne mutlu MHP liyim diyene

54
31
yanıtYanıtla
Araz:

Tuncelli denilen yer vatan hayinlerinin çıktığı yer , Çanakkale ye asker göndermeyen tek il daha ne beklersin ki

51
33
yanıtYanıtla
TUNCELİLİ:

Bizi Affet Sayın Devlet Bahçeli size Bozkurt işareti yapanlardan biride bendim balkondan ama pkknın tehdidindeyiz bir şey yapamıyoruz devlet resmen uyuyor Allah Şu Ülkeyi Önce Akpden Sonra Hdpden kurtarsın Tuncelili Bozkurtlar CcC

64
19
yanıtYanıtla
TunceliMobil-IOS:

Burası Türkiye sevmeyen defolsun gitsin

59
18
yanıtYanıtla
Tüm 228 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title