Haberler

Tuğba Özay Felç Geçirdiği Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

Felç geçirdiği haberleriyle gündeme gelen Tuğba Özay Sivas'ta haberleri yalanladı. Özay, eksi 10 derece havaya rağmen açık havuzda dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'ya girdi.

Sivas'a bir televizyon programının konuğu olarak gelen ünlü manken Tuğba Özay, eksi 10 dereceye varan soğuk havaya rağmen açık havuzda dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'ya girdi. Özay, hakkında kısmi felç geçirdiği haberlerini yalanladı.

EKSİ 10 DERECEDE BALIKLI KAPLICAYA GİRDİ

Tanınmış manken Tuğba Özay, Sivas'ta yerel yayın yapan bir televizyon kanalının yetenek programına konuk jüri olarak katılmak üzere kente geldi. Programın ardından Özay, önceki yıllarda da bir kaç kez ziyaret ettiği Kangal ilçesinde bulunan doktor balıkları ile ünlü Balıklı Kaplıca'yı ziyaret etti. İşletmecilerden Fuat Ünsal tarafından karşılanan ünlü manken, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olmasına rağmen mayoyla açık havuza girerek kaplıca keyfi yaptı.

"HERKES GÖRSÜN SAPASAĞLAMIM"

Kendisini doktor balıkların masajına bırakan Özay, havuz içerisinde çay içerek keyif yaptı. Özay ayrıca kaplıca suyundan üretilen cilt kremlerini de denedi. Kangal Balıklı kaplıcayı çok sevdiğini ve fırsat bulduğunda mutlaka ziyaret ettiğini belirten Özay, hakkındaki felç iddialarını da değerlendirdi. Özay, haberlerin doğru olmadığını belirterek "Herkes görsün, sapasağlamım. Hava çok soğuk olmasına rağmen burada kaplıcaya giriyorsam, bu turp gibi olduğumunun en iyi göstergesidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Özay Kangal Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (11)

humanist:

- 10 derecede suya girmişse şimdi felç değilse bile olur.

8
1
yanıtYanıtla
EVLEN AMA BiR DAHA AYRILMA.,.:

BUNLARIN YASANTISI HIC MÜSLÜMANA UYMUYOR, KENDi BILIR ANCAAK;TOPLUM AHLAKIMIZA COK ZARARLARIDA VAR, .

6
2
yanıtYanıtla
avatar:

ben hayatımda böle güzel kız görmedim gözleri çok güzel aynen pamuk prenses benziyor

1
3
yanıtYanıtla
rocky:

Bu kadarda çirkinlik olmazki canım bunu kim ünlü yapmışsa kesin torpille yapmıştır

3
0
yanıtYanıtla
isa:

şimdi bu video ile felç olmadığı nasıl ıspatlandı anlamadım . herkesde inanmış. .

2
1
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Zaten gündeme gelmek için ilk haberi de sen yaptırmadın mı sanki

2
1
yanıtYanıtla
koc ali:

Bu kizin sonu nasil olur cok merak ediyorum

2
1
yanıtYanıtla
delikanli cocuk:

KENDISINI NIMETTEN SANIYO

2
1
yanıtYanıtla
ruhi:

bunnara bi baba damez

1
1
yanıtYanıtla
ABC:

HER İŞİMİZ BİTTİ BUNAMI KLADIM NE BU SACMALIK

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title