Haberler

Tuğba Ekinci'den Sosyal Medyada +18'lik Küfürler

Güncelleme:

Tuğba Ekinci'nin Instagram hesabından ağza alınmayacak küfürlü paylaşımları internette tartışma konusu yarattı. Şarkıcı, Instagram hesabından, "Hepinizin g... k... Instagram'ın cılkı çıktı. Böyle işi s..., hepiniz adam olun, adam gibi yazın, ağzımı bozmayın... Ananızdan başlar bacınızdan çıkarım" paylaşılan mesajlar "Instagram hesabı hacklendi mi?" sorusunu getirmişti.

"EVET BEN PAYLAŞTIM"

Bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmayan Tuğba Ekinci, Habertürk Magazin'e konuştu. "Evet o paylaşımları ben yaptım." diyen Ekinci, şunları söyledi;

"KİBAR OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ"

"Instagram'a koyduğumuz her fotoğrafa taciz içerikli yorumlar geliyor. Artık yeter, bunlar bu dilden anlıyor. Şimdiye kadar sanatçı kimliğimi bozmak istemedim ancak gelen yorumlara dayanamadım. Herkes akıllı olsun sanatçıyız diye kibar olmak zorunda değiliz. Yazdıklarımı herkes anlasın tek bir yanlış kelime görmek istemiyorum artık. "

İlgili Haberler



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Ekinci Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (77)

TETİK:

AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR AMA, TUĞBA AĞZINA ALMIŞ

71
0
yanıtYanıtla
bilo:

bu hep ağza alınmyacak şeyleri ağzına alıyo ayıp, ayıp

63
1
yanıtYanıtla
Xray:

sanatçı kimliği???? neyin sanatı ne sanatçısı ??

57
2
yanıtYanıtla
adanalı cankuş orhan:

''herkez'' ''yalnış'' ''insyegram'' offf bu daha yazım kurallarını bilmiyor cahil kadın ! :) açıp saçarak modern olunmaz alın işte kanıt !

56
0
yanıtYanıtla
sibel:

tam seviyesine göre hiç şaşırmadım. adam gibi foto koydun da adam gibi yorum mu bekliyon.

50
2
yanıtYanıtla
asutay12:

BİRAZ GÜNDEMDEN DÜŞÜNCE ÇİRKEF OLUYORLAR AY NE AYIP

48
1
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

BUNU HABER YAPANA YAZIKLAR OLSUN BUDA HABER Mİ ŞİMDİ?BOŞ İNSANLARIN YAPTIKLARI BİZİ İLGİLENDİRMEZ

37
4
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

NEYLE YAPACAK MIŞ..O DEDİKLERİNİ:))

34
2
yanıtYanıtla
Sanat alıcısı:

Türkiye''de sanat orasını burasını açıp kendine sanatçı diyenler yüzünden gelişmiyor. Medya halka ne verirlerse kabul edileceğini biliyor. Bu millet Ajdar, Taner, Cicişler vb. çok çekti. Artık adam akıllı sanat ortaya koyan sanatçı istiyoruz

33
1
yanıtYanıtla
İlkermobilWeb@haberler.com:

Sanatçı kimliğimle ahahaha sana kim verdi o kimliği :

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title