Haberler

Tuba'dan Sonra Bergüzar'da Makyajsız Görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, bir AVM'de görüntülendi. Korel'in doğal ve makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı.

UZUN SÜRE ALIŞVERİŞ YAPTI

ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinin Hakime Hanım'ı Bergüzar Korel, bir AVM'de görüntülendi. Korel, mağazalarda uzun süre alışveriş yaptıktan sonra güzel bir restoranda akşam yemeğini yedi.

"HER HALİYLE GÜZEL"

Korel'in magazin gündemine yansıyan fotoğraflarında makyajsız olduğu gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncunun doğal hali, "Her haliyle güzel" yorumlarını beraberinde getirdi.


(Bergüzar Korel'in makyajsız hali)


(Tuba'nın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafı)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuba Büyüküstün Bergüzar Korel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (49)

.:

BERGÜZAR DENEN ZAT AVM''DE ALIŞVERİŞ YAPIP YEMEK YEMİŞ! ULAN GEZİ KEPAZELİĞİNDE ''AVM YAPILMASIN'' DİYE ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR AMA KENDİLERİ AVM''DEN ÇIKMIYOR!

16
9
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

Dış güzellik neye yarar toprak olcak

20
3
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

Bize ne

17
4
yanıtYanıtla
ömer-elif:

bence tuba büyüküstün daha daha güzel bu kadın benim favorim tuba tuba tuba tuba tuba tuba

13
8
yanıtYanıtla
.:

GEZİ KEPAZELİĞİNDE ''AVM YAPILMASUN'' DİYE ORTALIĞI KARIŞTIRIRLAR AMA KENDİLERİ AVM''DEN ÇIKMAZ!

14
7
yanıtYanıtla
Başkent06Mobil-IOS:

Sokakta bunlardan kat ve kat daha güzel o kadar çok Türk kızı var ki özellikle serenay açık saçık gıyınmeyıp hafıf makyaj yapsın suratına bakılmaz..

16
0
yanıtYanıtla
01 Adanali:

Keske butun sanatcilar boyle olsa, ne silliklar var. . . Allah sevdigine bagislasin kardesim ne diyelim

10
6
yanıtYanıtla
Deli Yürek:

Berguzel benimle evlenir misin. Çok harika bir kadınsın. Aşkımızı kıskananlar çatlasın.

10
6
yanıtYanıtla
gökçe:

her türlü çirkin

10
5
yanıtYanıtla
ELIFmobilWeb@haberler.com:

Hic dizidekine benzemiyor......megerse Ben guzelmisim kendime makyaj alip evde deniyeyim acaba kirec surulunce nasil olurum

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title