Haberler

Tsk: "Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil Bölgelerinde Bulunan PKK Kamplarına...

TSK: "Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi"ANKARA - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı...

Tsk : "Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi"

ANKARA - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 12 Kasım 2017 tarihinde Irak kuzeyindeki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı icra edilmiş, bölgede bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı tespit edilen barınak, silah mevzi ve silah mühimmat depoları imha edilmiştir"denildi.

Harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kandil Dağı Irak PKK TSK Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title