Haberler

Trabzonsporlu Aykut Demir Doktora Saldırdı

Güncelleme:

Trabzonspor'un 'Komando' lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir, kız kardeşi D.D'yi kontrole götürdüğü doktordan bilgi alamayınca karşısındaki hekimi dövdü.

Trabzonspor'un 'Komando' lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir'in vukuatları bitmiyor. Son olarak özel bir hastanede doktor darp eden futbolcunun geleceği için bordo-mavili yönetim masaya oturacak.

AYKUT'UN VUKUATLARI BİTMİYOR

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi Play-off maçında Rusya'nın Rostov takımıyla oynanan maçta sakatlanarak tedavi sürecine giren Trabzonspor'un 'Komando' lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir'in vukuatları bitmiyor. 2 Eylül'de Karadeniz Teknik ÜniversitesiFen Fakültesi binasındaki bir pencereye isabet eden merminin Trabzonsporlu futbolcuAykut Demir'in tabancasından çıktığı tespit edilirken, savunma oyuncusu bu Sabahsaatlerinde kız kardeşi D.D'yi kontrole götürdüğü doktor ile kavga etti.

DOKTOR, BİLGİ VERMEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

Edinilen bilgiye göre Sabah saatlerinde hasta olan kız kardeşi D.D'yi Medical Park Hastanesi'ne götüren Demir, kardeşinin sağlığı hakkında acil doktorundan bilgi almak istedi. Ancak doktor savunma oyuncusu ile bilgileri paylaşmayınca olanlar oldu.

AYKUT, DOKTORA SALDIRDI

Kendisine kullanılan ifadeler üzerine oldukça sinirlenen savunma oyuncusunun görevli doktora saldırdığı öğrenildi. Araya giren güvenlik görevlilerini de darp ettiği ifade edilen Demir zor sakinleştirildi. Aykut Demir'in son vukuatı sonrası araştırma başlatan Trabzonspor Yönetimi ise oyuncunun durumunu tartışmaya açtı.

YÖNETİMİN KEYFİ KAÇTI

Aykut Demir'in son vukuatı sonrası araştırma başlatan Trabzonspor Yönetimi ise oyuncunun durumunu tartışmaya açtı. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle stresli günler geçirdiği öğrenilen oyuncunun olaylarla gündeme gelmesi de bordo-mavili yönetimin keyfini kaçırmaya başladı. Trabzonspor forması giyen bir oyuncunun bu tür olaylara adının karışmasından rahatsız olan yönetimin, Aykut Demir'i devre arasında göndermeyi planladığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Rusya Federasyonu Trabzonspor Aykut Demir Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title