Haberler

Trabzonspor Genel Kurulu'nda Yumruklar Konuştu!

Güncelleme:

Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulu kavgalı başladı. Muhalefetin tepki gösterdiği Genel Kurul'da iki cephe arasında çıkan kavgada yumruklar konuştu, 3 kişi yaralandı.

Trabzonspor'un 69. Olağan Genel Kurulu kavgalı başladı.Bordo-mavililerin, Bin 100 kapasitesi bulunan 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleşen 69. Olağan Genel Kurulu'nda, seçim maddesi bulunmazken, genel kurul öncesi karşılıklı yapılan atışmalar nedeniyle kongre farklı bir boyuta taşındı.

KAVGA ÇIKTI

Önceki genel kurullara göre katılım yüksek olurken, saat 10.00'da başlayacağı açıklanan kongre 1 saat geç başlaması nedeniyle zaman zaman genel kurul üyeleri tarafından alkışla protesto edildi. Divan Kurulu seçiminde sağlıklı oylama yapılmadığı için salon da kargaşa çıktı.

MUHALEFETİN TEPKİ GÖSTERDİ

Yönetim Kurulu Sabri Sadıklar'ın Divan Başkanlığı'nı genel kurula sunarken, muhalefet ise avukat Ali Sürmen'in Genel Kurul'a divan Başkanı olarak başkanlık etmesini istedi. Ancak, yönetimin sunduğu Sabır Sadıklar'ın genel kurula başkanlık edeceği Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney tarafından açıklanmasının ardından salon bir anda karıştı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tartışmalar yatışsa da bu kez iki taraf arasında yumruklu kavga çıktı.

3 KİŞİ YARALANDI

Çıkan olaylar sonrasında 3 kişi yaralanırken, Bazı Genel Kurul üyeleri Divan'ın bulunduğu kürsüye yürüdü. Emniyet güçleri olayların büyümesini engellerken, Genel Kurul şu an durmuş durumda ve olayların yatışması bekleniyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sabri Sadıklar Trabzonspor 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (35)

TrabzonluMobil-IOS:

Rum diyen Kenan bence sen kendi geçmişini bi araştır, bu lafı kullandığına göre pekte kaliteli insana benzemiyorsun aciz birisin belli,

15
9
yanıtYanıtla
Hakikat:

Trabzon Rum İmparatorluğu Çin''demiydi. Trabzonun ? Rum dönmesi inanmassan git dna''nı araştır, olmadığını ispat etde burada açıkla. Laz milleti orta asyadan mı geldi orada bitane laz kalıntısı varmı. Lazlar korkudan ve çıkarları gereği Müslüman olmuş topluluktur.

yanıt1
yanıt3
tira BİZONLARI DÜŞÜNÜYORUM:

TRA BİZON UN OLDUĞU HER YERDE FUTBOLDAN FALA ŞİDDET VARDIR. . .

19
5
yanıtYanıtla
sener kilicm@m.m:

kardes kavga erkek isi sike ise siz soyleyin artik

yanıt5
yanıt4
ats61Mobil-IOS:

trabzonun o guzel ismini pis agizlariniza almayin pis sikeciler

15
8
yanıtYanıtla
KenanMobil-IOS:

Tam trabzona yakışır bir genel kurul oluyor. Sizi Türkiye'de istemiyoruz barbar pontuslar

7
11
yanıtYanıtla
belli:

Fenerbahceli oldugun ama nerden belli oluyor

yanıt1
yanıt1
GfbMobil-IOS:

Beter olsun rum pontuslar..

9
9
yanıtYanıtla
Serkan Fransam@m.m:

G gavurun kisaltmasi gerisini zaten biliyorsunuz.

yanıt1
yanıt1
FarukMobil-IOS:

Trapzonspor olmayınca daharahat şike yaparsınız dimi asıl şike bahçesiz lig istiyoruz

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title