Haberler

Trabzonspor, Manisaspor'u 9-0 Yendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Trabzonspor sahasında Manisaspor'u konuk etti. Avni Aker Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 9-0 kazandı.

SONER HAT-TRICK YAPTI

Trabzonspor'un golleri 13, 46 ve 49'da Soner, 36 ve 72'de Cardozo, 54 ve 79'da Waris, 53'te Serdar ve 69'da İshak'tan geldi.

TRABZONSPOR 5 PUANA ÇIKTI

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 5 yaptı. Manisaspor ise 3 puanda kaldı. Grubun diğer maçında iki takım Manisa'da karşı karşıya gelecek.

TARİHE GEÇTİ

Trabzonspor, bu galibiyetle lig tarihinin kendisi için en farklı skoruna ulaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Avni Aker Stadı Türkiye Kupası Trabzonspor Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (23)

delibas:

Rezil Hamsiler

6
9
yanıtYanıtla
EmreMobil-ANDROID:

fener size öle bi çakacak ki

3
10
yanıtYanıtla
FIRTINA DEGİL TORNADO:

Aptallar maci önemseseydiler en azidan 15 gol atarak kirilamayacak bir rekora imza atmis olurlardi. Ben sizin havanizi pazertesi Eskisehir karsisinda görecegim.

7
5
yanıtYanıtla
TURAN:

Manısa maça çıktığına pişman olmuşturr.

7
2
yanıtYanıtla
erolmobilWeb@haberler.com:

Ohhh beaahhh İnşallah bundan sonrada böyle devam eder..

4
5
yanıtYanıtla
heeMobil-ANDROID:

fenerede boyle cakacagiz degil cakacaguz

7
2
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

anca manisaya atarlar.

3
6
yanıtYanıtla
bio:

Bu sonuç normal değil TS. İlk devrede neredeyse başa baştı hatta manisa daha iyi oynuyordu. . . Bunlar ikinci devre kesin maçı bağlamışlar. . . Normalinde bu ts. den kesinlikle 9 tane yiyecek takım değil. . . Kim ne derse desin. .

1
8
yanıtYanıtla
znb:

Bu manisa TS. den 9 yiyecek takım değil bu sonucun içinde kesinlikle bir çapanoğlu var. . . Bir devrede 7 gol imkansız ikinci devre adamlar daha genç daha fazla koşması lazım. . . .

1
8
yanıtYanıtla
delibas:

rezil ler

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title