Haberler

Trabzonspor, Badou Ndiaye'yi Renklerine Kattı

Güncelleme:

Trabzonspor Osmanlıspor'un yıldız futbolcusu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Sezonun flaş ismi olan Senegalli N'diaye bordo-mavili takımla 5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, Osmanlıspor'a 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için 2 oyuncu artı bir miktar para verecek.

11 GOL 4 ASİST

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirmeye hazırlanan Trabzonspor ilk transferini yapmak üzere. Bordo-Mavili takım Osmanlıspor ile bu sezon ligde 11 gol atıp 4 de asist yapan Badou Ndiaye ve kulübü ile her konuda anlaştı.

2 FUTBOLCU VE BİR MİKTAR PARA

Sporcope'un haberine göre; Trabzonspor, 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için Osmanlıspor'a takasta 2 futbolcu ve bir miktar para ödeyecek. Takasta verilecek futbolculardan biri stoper Aykut Demir olacak. Diğer futbolcu için ise görüşmeler devam ediyor.

300 BİN EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2015-2016 sezonu başında Norveç'in Bodo/Glimt takımından Osmanlıspor'a transfer olan Senegalli futbolcu takımının bu sezon ki başarısında en büyük paylardan birine sahip. Ankara ekibi Ndiaye için sezon başında Norveç ekibine 300 bin Euro bonservis bedeli ödemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Trabzonspor Norveç Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

şakir:

ha ha ha trabzonspor bu adamı daha önce denedi başarılı olamadı bir 15 sena şampiyon olamazlar. . .

6
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TRABZONU KÜÇÜMSEYEN BİT BEYİNLİLER GELSENİZE TRABZONA BİŞEY DENİCEM :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title