Haberler

Aykut Kocaman'ın Bileği Bükülmüyor

Güncelleme:

Teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman'ın yaptığı Torku Konyaspor, evinde Gaziantepspor'u 2-0 yendi ve puanını 12'ye çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Torku Konyaspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Torku Konyaspor rakibini Rangelov ve Hasan Kabze'nin golleriyle 2-0 yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında daha fazla topa sahip olan taraf ev sahibi ekip oldu ancak ilk 45 dakika da gol sesi çıkmadı.

GOLLER RANGELOV VE HASAN KABZE'DEN

İkinci yarıya Torku Konyaspor hızlı başladı. 47. dakikada kullanılan kornerden gelen topu Rangelov kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 77. dakikada bu kez Hleb'in asistini Hasan Kabze gole çevirdi ve skor 2-0'a geldi.

Kalan sürede başka gol olmayınca, Torku Konyaspor karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Torku Konyaspor puanını 12'ye yükseltirken, Gaziantepspor 15 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Gaziantepspor Hasan Kabze Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Firat oğlu FiratmobilWeb@haberler.com:

Hem Aykut Kocaman hemde Ersun Yanal iyi işler cikartiyorlar şuan, öyle gözüküyor şimdiden.. Bu da Aziz Yildirima kapak olsun

65
7
yanıtYanıtla
goca konyalimobilWeb@haberler.com:

Seneye kocaman la sampiyonuz

42
12
yanıtYanıtla
T.C.34:

KONYA MIZA YAKISIR. DEVAMI UMARIM GELIR. COK GÜZEL BIR STADYUM OLMUS NAZAR DEYMESIN.

46
6
yanıtYanıtla
murat kayikMobil-ANDROID:

dunyanin civisi cikmis

4
44
yanıtYanıtla
Mehmet turkerMobil-IOS:

Buzdolabi tekrar dondu sahalara aykut mali

2
33
yanıtYanıtla
c.tMobil-ANDROID:

eeeee yeter artik bu 3 istanbul takimi kabak tadi veriyordu yillardir yeni takimlara ihtiyac vardi bunlardan biri torku konyaspordur EVVELALLAH

20
8
yanıtYanıtla
ahmet:

sezon sonu görün bide bunu antepi yenmiş bileği bükülmüyo diyolar yav

0
11
yanıtYanıtla
ABARTMAYINNN:

BAŞLIĞA BAK AYKUT KOCAMANIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR ADAMIN 2. MAÇI GEÇEN HAFTA TRABZON ÇAKTI AYKUTA BU HAFTA İLK DEFA YENDİ BAŞLIĞI GÖRENDE 100 MAÇTIR YENYOR ZANNEDER

0
3
yanıtYanıtla
YORUM:

ATKUT HOCA KONYADA 4 RESMİ MAÇA CIKTI BUNUN 3Ü GALİBİYET. ALTAY KARABÜK VE G. ANTEP. . . TEKNIKHEYETLER İÇİN BAŞARI: DÖRT BÜYÜK TAKIMIN BAŞINA GELİP ŞAMPİYON OLMAK DEGİLDİR. TEKNİK HEYET DEDİĞİN ANADOLU TAKIMLARINI BİRYERLERE GETİRMEKTİR. BAŞARILI TEKNİKDREKTÖR ERTUĞRUL SAGLAMDIR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPYN YAPMŞTIR. . . BAŞARILAR AYKUT HOCAMMMM. ABARTMAYINNN A HİTABENNN. . .

2
1
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

Türk antrenörlere güvenmeyenlere kapak olsun..

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title