Haberler

Dumanlı ve Gorilleri...

Güncelleme:

'Dumanlı kafa'ya çok sert sözler

Yeni Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya, Zaman gazetesi yazarı Ekrem Dumanlı'ya zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya, Ekrem Dumanlı'nın Mehmet Özmen'e tokat attığı iddiasıyla ilgili olarak, "Dumanlı ve gorilleri, hemen Mehmet Özmen'in üzerine atlamışlar, 'tokat' atmışlar, gömleğinin düğmesini kopartıp, yırtmışlardı!.." diye yazdı.

Zaman gazetesinin yayımladığı ve Ekrem Dumanlı'nın tokat atmadığını çok açık şekilde gösteren görüntüler içinse Hasan Karakaya, 'montaj' dedi:

Olay kamuoyuna yansıyınca, paniğe kapılan "Tokatçı Ekrem" ve yandaşı medya, hemen "yalan" uydurmaya başlamışlardı!.. Dahası; ellerindeki "darp görüntüleri"ni "dublaj"larla, "montaj"larla değiştirmişler, tam bir "yavuz hırsız" taktiği ile "ev sahibi"ni bastırmaya, "suçlu" iken "güçlü" görünmeye çalışmışlardı...

Hasan Karakaya'nın 'Tokatçı Ekrem'e yaklaşmayın... Zira, sizi de tokatlayabilir!' başlıklı yazısı şöyle:

DUMANLI VE GORİLLERİ...

Malûmlarınız olduğu üzre; geçen hafta Pazar günü Ekrem Dumanlı, TÜYAP Kitap Fuarı'na "kitaplarını imzalamak" üzere gitmiş, muhabirimiz Mehmet Özmen de, "gündemdeki soru"yu sormak üzere Ekrem Dumanlı'ya "mikrofon" uzatmıştı.

Bir "gazeteci" olarak sormuştu:

"Efendim, geçen gün ilginç bir röportaj verdiniz... Cemaatin Güneydoğu'da BDP'ye de oy verdiğini söylediniz... Bu bir itiraf mıydı?"

Sonrası malûm... Dumanlı ve gorilleri, hemen Mehmet Özmen'in üzerine atlamışlar, "tokat" atmışlar, gömleğinin düğmesini kopartıp, yırtmışlardı!..

Olay kamuoyuna yansıyınca, paniğe kapılan "Tokatçı Ekrem" ve yandaşı medya, hemen "yalan" uydurmaya başlamışlardı!.. Dahası; ellerindeki "darp görüntüleri"ni "dublaj"larla, "montaj"larla değiştirmişler, tam bir "yavuz hırsız" taktiği ile "ev sahibi"ni bastırmaya, "suçlu" iken "güçlü" görünmeye çalışmışlardı...

Ne var ki, "mızrak çuvala" sığmamış ve Ekrem Dumanlı'nın adı, medya tarihine "Tokatçı Ekrem" olarak geçmişti!..

DUMANLI'YA PROTESTO!

İşte bu "Tokatçı Ekrem", geçtiğimiz Cumartesi günü, "STK'lar ve gazetemiz çalışanları" tarafından, Zaman gazetesinin Yenibosna'daki binası önünde "protesto" edildi...

Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu burada yaptığı açıklamada dedi ki; "Papa'nın bile elini öpenlerin Müslümana tokat atmasını hiçbir zaman kabul etmek mümkün değil. Herkes sevdiğiyle haşrolacak. Papa'yı sevenler Papa ile haşrolacak, Müslümanı sevenler de Müslümanla haşrolacak."

Gazetemiz adına "basın açıklaması" yapan Müessese Müdürümüz Nuri Karahasanoğlu ise; "Yıllardır hoşgörü söylemi ile hareket ettiğini iddia eden, son aylarda ise Dostluk ve Kardeşlik sloganıyla medyada boy gösteren Zaman Gazetesi'nin ve bağlı olduğu grubun, geçtiğimiz Pazar günü TÜYAP Kitap Fuarı'ndaki saldırgan tavrını kınıyoruz" dedi.

"Sadece sorduğu soruyu beğenmediği için 18 yıllık gazeteci olan muhabirimiz Mehmet Özmen'e saldıranlar, gömleğini yırtanlar, tokat atma cesareti gösterenler, tartaklayanlar bilmelidirler ki; Akit, kamuoyunu aydınlatmak için kimseden çekinmeden, kimseden korkmadan, sorulması gereken soruları her zaman sormaya devam edecektir..." diyen Karahasanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hoşgörü kavramı arkasına saklanan saldırganlar ve tüm dünya bilmelidir ki, bugüne kadar birçok kişi ve kuruluş, omuzları yıldızlardan geçilmeyen anlı şanlı paşalar bile Akit'i susturamamışlardır... Allah'ın izni ile bugünden sonra da hiç kimse susturamayacaktır...

Bugüne kadar Akit'i susturmak için gazete binamıza bomba atanlar, kalaşnikof ile saldıranlar, trilyonluk para ve yüzlerce yıllık hapis cezası istenen iddianamelerle karşımıza çıkanlar bilmelidir ki, Akit bunların hiçbirisinden korkmaz."

HOŞGÖRÜ PALAVRASI

Uzun lâfın kısası;

"Tokatçı Ekrem" olayı, geçen hafta en çok konuşulan konular arasındaydı... Ama bu konu, bundan sonra da konuşulmaya devam edecektir... Çünkü Mehmet Özmen; "Kral'ın çıplak olduğunu" göstermiş, "kirli kan ve mikrop"larla büyüyen "çıban"ı patlatıp, fışkıran "cerahat"i gözler önüne sermiştir.

Görülmüştür ki;

"Hoşgörü" bir yalandır!..

"Diyalog" bir palavradır!..

Akit'in yayın prensibi "Müslüman'a karşı müşfik, kâfire karşı şedit olmak" iken; Zaman'ın yayın prensibinin, tam tersine; "Kâfire karşı müşfik, Müslüman'a karşı şedit olmak" olduğu ortaya çıkmıştır!..

Mustafa Karahasanoğlu ağabeyin dediği gibi, nihayetinde "herkes sevdiği ile haşrolacak"tır!..

Onları, Allah'a havale ediyoruz...

Kaynak: StarGazete.com / Güncel

Hasan Karakaya Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title