Haberler

Tokat'ta Otobüs Yolcularına Kitap Hediye Edildi

Güncelleme:

Tokat'ta Vali Cevdet Can ile birlikte protokol üyeleri kentte sürdürülen 'Okullu okulsuz okuyoruz' projesi kapsamında şehirlerarası otogarda otobüs içerisinde seyahat edecek yolculara kitap dağıttı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan proje kapsamında, daha önce okullarda sürdürülen etkinlik bu kez farklı bir şekilde yapıldı. Vali Cevdet Can beraberinde Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve diğer protokol üyeleri ile birlikte şehirlerarası otogara gitti. Burada bir grup ilköğretim okulu öğrencileri tarafından karşılanan protokol üyeleri daha sonra teker teker il dışına gidecek olan otobüsleri gezerek burada bulunan yolculara kitap dağıttı. Vali Cevdet Can, Tokat'ın ilim irfan yuvası olduğunu söyleyerek, "Okumanın merkezi kabul edilmiş ve ilk medrese buraya yapılmış. Dolayısı ile okuma alışkanlığı kazandırılması için böyle bir faaliyetin yapılmasından son derece mutlu oldum. Ayrıca otobüs içerisinde yolcuların oturduğu koltuk önünde bulunan yerde kitap olması gerek. Bunu firmalarımıza söyleyeceğiz, her yolcunun filesinde kitabı olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title