Haberler

Tiyatro Festivali'nde 2 Oyun ve Kapanış Korteji İptal Edildi

Güncelleme:

Adana Tiyatro Festivali'nde bugün ve yarın sahnelenecek 2 oyun ile kapanış korteji, Soma'daki maden faciası nedeniyle iptal edildi.

Adana'da, bu yıl 16'ncısı gerçekleştirilen Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'nde bugün ve yarın sahnelenecek 2 oyun ile kapanış korteji, Soma'daki maden faciası nedeniyle iptal edildi.

Alınan karar gereği, festival kapsamında dün ilk gösterimi yapılan Romanya'dan Passe-Partout Tiyatrosu'nun 'Biz İkimiz' adlı oyunu bu akşam seyirci karşısına çıkmayacak. Yarın akşam sahneleneceği duyurulan İlhan Şeşen, Aydan Şener, Burçin Bildik, Damla Cercisoğlu ve Ayça Tekindor'un rol aldığı Tiyatro Kedi'nin 'Bana Esme'yi Anlat' adlı oyun ise 1 gün ertelenerek cuma akşamı Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Adana Devlet Tiyatrosu yetkilileri, festival kapsamında çeşitli dans gösterileri ve atölye çalışmalarının yapıldığı 'Taşköprü Etkinlikleri' ile 16 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi planlanan festival kapanış kortejinin de yapılmayacağını duyurdu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Tiyatroları Hacı Ömer Sabancı Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title