Haberler

Doktorlar, Ameliyatta Hastayı Sudan Korumak İçin Şemsiye Tuttu

Güncelleme:

Kocaeli'de bir hastanede patlayan kalorifer borusundan sızan sular ameliyathaneye akınca, doktorlar hastaları damlayan sudan korumak için şemsiye tuttu.

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin aşırı soğuklar nedeniyle patlayan kalorifer borusundan sızan suların ameliyathane ve yoğun bakım ünitesine akması, doktorların da hastaları damlayan sulardan korumak için şemsiye tutması, sosyal medyada tartışma yarattı. Hastane yetkilileri ise bunun anlık bir olay olduğunu ve sorunun çözüldüğünü söylediler.

ISI DEĞİŞİMİ KALORİFERİ PATLATTI

Son yağışlarla birlikte halen 1 metreye yakın karla kaplı bölgedeki Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'ndeki Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, önceki gün yaşanan olayda, hava sıcaklığının bölgede eksi 7'lere kadar düşmesi sonucu, kalorifer borularından bazıları ısı değişimi nedeniyle patladı.

DAMLAYIN SUYUN AMELİYATTAKİ HASTAYA GELMEMESİ İÇİN DOKTORLAR ŞEMSİYE TUTTU

Ancak üst kattaki kalorifer borularından sızan sular, alt katta bulunan ameliyathane ile yoğun bakım ünitesine damladı. Yoğun sızıntının ilk anda nereden kaynaklandığını anlayamayan ameliyathanedeki doktorlar, o sırada operasyon için hazırlanan masadaki hastanın sudan etkilenmemesi için temin ettikleri şemsiyeyi üzerine tutup, onu sudan koruyarak onu dışarı çıkardı. Yoğun bakım ünitesindeki hastalar da hemen emniyetli bir şekilde su damlayan odalardan alınıp diğer bölüme götürüldü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bir görevli tarafından fotoğraflanan bu durum, yerel basında yayınlanınca, olay bir anda sosyal medyanın da gündemi oldu.

OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADI

Hastane yetkilileri şu anda hastanede herhangi bir sorun bulunmadığını ve olay sırasında da hasta sağlığı için olumsuzluk yaşanmadığını, gerekli her türlü tedbirin alındığını bildirdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Sudan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

BerkmobilWeb@haberler.com:

Komedi resmen Avrupada olsa bakan istifa eder, sistemi yapan firma tazminat öder Daha -7 eksi yedi dereceye dayanamayan boru

2
4
yanıtYanıtla
oktayMobil-ANDROID:

Geçenlerde hastanelere din adamı atamışlardı. Keşke onu çağırsalarmış.

2
3
yanıtYanıtla
TekinsizmobilWeb@haberler.com:

Ya kardeşim başa gelen çekilir olan olmuş boru patlamış bikere sende gerekini yapmışsın hastayı sudan korumuşsun tamamda bunu niye internete koyup kendinizi rezil ediyosun

3
2
yanıtYanıtla
AMBULANSCİ:

haber çok çarpıcı bu haberden daha çarpıcı vede yürek yakan haber var van edremit toki 12 ci etap camiin de naylon gerilerek namaz kılındığını bilen varmı?.

1
3
yanıtYanıtla
resul kayamobilWeb@haberler.com:

Ne olacak ihaleyi ucuza alırsalar olacağı o sizdeki bişeymi bize yaptıkları hastanenin altında 24 saat 20 lik boru su çekiyo

3
0
yanıtYanıtla
REUTERS:

BU TÜRKLER HEP BÖYLE!!!!!

2
1
yanıtYanıtla
YaralıvatantaşMobil-IOS:

Sağlık sektörüne müthiş bir hizmet var diyorlardı

1
1
yanıtYanıtla
borumobilWeb@haberler.com:

Kimileri rant elde edecek diye malzemeden kisilirsa olacagi bu. Milletin evindeki plastik borulara bile birsey olmazken

2
0
yanıtYanıtla
KamilMobil-IOS:

Bence resim herseyi acikliyor...O kadar yaziya gerek de yoktu...Sadece Yorumsuz yazmak yeterli...

2
0
yanıtYanıtla
amanmobilWeb@haberler.com:

Turkiyenin hic biryerinde hic bir kurumunda en kucuk bir problem cikmasin kimse issiz kalmasin enflasyon olmasin kesinlikle kazalar olmasin kisaca her sey gulluk gulistanlik olsun. Hatta biz ise de gitmeyelim. Robotlar icat edilsin bizim yerimize calissin biz yorulmayalim. Yoksa sorumlu akp di mi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title