Haberler

TFF Kararını Verdi, Mircea Lucescu ile Yola Devam Ediyor

Güncelleme:

3-2'lik Arnavutluk mağlubiyetinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den tam destek geldi.

Arnavutluk ile oynanan özel maçta sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan A Milli Takım'da, teknik direktör Mircea Lucescu'nun görevinden ayrılmasının söz konusu olmadığı öğrenildi.

FEDERASYON OLUMLU BAKIYOR

Romanya deplasmanından sonra dün Antalya'da oynanan mücadele sonrasında da eleştiri yağmuruna tutulan ve istifa edecek misiniz ?" sorusuna maruz kalarak "Hayır" yanıtını veren Rumen teknik adam ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun da olumsuz bir tasarrufu olmayacak.

YILDIRIM DEMİRÖREN TAM DESTEK VERDİ

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 72 yaşındaki çalıştırıcıya 'tam destek' verirken, Demirören'in, Mircea Lucescu ile yolları ayırmak gibi bir düşüncesinin de olmadığı belirtildi.

Rumen hocanın bugün Riva'ya gitmesinin rutin günlük çalışma olduğu, yöneticilerle geleceğe dair planlar yaptığı da öğrenildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Mircea Lucescu yönetiminde çıktığı 6 maçta 4 mağlubiyet 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, rakip fileleri 5 kez sarstı, kendi ağlarında ise 12 gol gördü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yıldırım Demirören Mircea Lucescu Arnavutluk Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

YILMAZ VURAL:

BEN VARKEN NEDEN LUCE ?

0
0
yanıtYanıtla
NİHAT:

yahu lütfen bu ulkenin paralarını cart curt etmeyın yazık getirin bir tane türk teknik adam (terim hariç) daha uyguna çalıştırır takımı hem daha iyi tanıyor türk oyuncuları artık yeter

0
0
yanıtYanıtla
.:

LUCESCUYLA DEVAM ETMEK İNTİHARDIR BU LUCESCU TFFYİ DE GÖTÜRÜR

0
0
yanıtYanıtla
Yılmaz Vural:

ben varken neden luce ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title