Haberler

    Terim ve Ekibini Yerin Dibine Soktu! "Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz"

    Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın İzlanda hezimetini yorumlarken Terim ve öğrencilerini yerin dibine soktu.

    Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı.

    Ntv Spor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Milli Takım'ın İzlanda yenilgisini değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim ve öğrencilerini yerden yere vurdu.

    "BÜYÜK BİR REZALET"


    İzlanda mağlubiyetinin hak edildiğini ifade eden Demirkol, "Bu maçtan sonra hakikaten büyük bir rezalet. 'Bunu hakettik' deyip kapatmak gerek çünkü olan bu. Doğal yerimiz bu grubun 3.'lüğü çünkü o torbadan geldik. Son şampiyonaların yanından bile geçemedik, İzlanda play off'tan döndü. Bizim Milli Takım oyuncularımız beceri geliştirebilen oyuncular değil. Bu takımda 10'dan fazla gol atan iki oyuncumuz var sadece. Çok kötü durum çok kötü." dedi.

    "ONUR EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"


    "Onur kariyerinin en kötü maçını oynadı." diyen Demirkol, "Bu şanssızlık falan değil. Degajı atıyorsun rüzgar geri getiriyor, tekrar atıyorsun. Artık uyanık olmak lazım... Korner pozisyonları Onur'un rüzgardan bir şey anlamadığını gösteriyor." dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Demirkol Kıvanç Tatlıtuğ İzlanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title