Haberler

Teknosa, 81 İli Şırnak Cizre ile Tamamladı

TeknoSA, Türkiye'nin her köşesine teknoloji götürme hedefine, dünyada robot teknolojilerinin atası kabul edilen İslam alimi Ebü'l İz İbni İsmail İbni Rezzaz El Cezeri'nin vatanı Cizre ile ulaştı.

TeknoSA, 'Herkes için teknoloji' felsefesi ile Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda, 81 ilde olma hedefine ulaştı. TeknoSA'yı hedefine ulaştıran mağaza, TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman'ın katılımıyla 17 Eylül'de, dünyada ilk robotu tasarlayan İslam alimi El-Cezeri'nin vatanı olarak bilinen Cizre'de açıldı.

1136-1206 yılları arasında yaşayan ve Leonardo da Vinci'ye de ilham verdiği düşünülen El-Cezeri'nin yaşadığı Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. 17 Eylül'de açılan Şırnak Cizre mağazası ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı. Yaklaşık 300 metrekarelik bir alanda Şırnaklılara hizmet verecek mağazada, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü bulunuyor.

Şırnak Cizre mağazasının açılışında konuşan TeknoSA Genel Müdürü Oyman, "Teknoloji, toplumların ve bireylerin yaşam kalitesini artırmak, yaşamlarımızı kolaylaştırmak için var. Biz de bundan 14 yıl önce çıktığımız yolda, tüm Türkiye'ye teknoloji götürmeyi, tüm vatandaşlarımızın teknolojiye erişmesini hedefledik. Bugün Şırnak Cizre'de açtığımız mağazamız ile bu büyük hedefe ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 81 ilde olma hedefimize, dünya bilim tarihinde robotun atası kabul edilen El-Cezeri'nin vatanında ulaşmış olduk. 81 ilde var olmak, TeknoSA için tüm Türkiye'ye daha iyi bir yaşam sunmak anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

TEKNOSA, 81 İLE ULAŞMA MUTLULUĞUNU 81 İLDE KAMPANYALARLA KUTLUYOR

Şırnak Cizre mağazası ile 81 ilde olma hedefine ulaşan TeknoSA, bu mutluluğunu 17-21 Eylül tarihleri arasında tüm TeknoSA mağazalarında ve Teknosa.com'da geçerli olacak sürpriz kampanyalarla kutluyor. Kampanya kapsamında, 800 TL ve üzeri alışverişlerde LED TV'den ev sinema sistemine, cep telefonundan tablete ve küçük ev aletlerine, 8 ayrı üründe 81 TL'lik özel fırsatlar, sınırlı sayılarla tüketicileri bekliyor.

HAKKARİ YÜKSEKOVA MAĞAZASI DA 15 EYLÜL'DE TÜKETİCİLERLE BULUŞTU

Bölgede art arda açtığı mağazalarla 81 il hedefine hızla ulaşan TeknoSA, Hakkari Yüksekova mağazasının açılışını da 15 Eylül'de gerçekleştirdi. Toplam 380 metrekarelik alanda hizmet veren Hakkari mağazasının açılışına, teknolojiye meraklı Hakkarililer yoğun ilgi gösterdi.

2013 yılını 77 ilde 294 mağaza ile kapatan TeknoSA, 2014 yılı başından beri açtığı mağazalar ile 81 ilde toplam 310 mağazaya ulaştı. Bingöl, Diyarbakır, Ağrı, Osmaniye, Ardahan, Hakkari Yüksekova ve 81 il hedefine ulaştıran Şırnak Cizre mağazası ile sene başından beri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde açılan TeknoSA mağaza sayısı 7'ye, bölgede bulunan toplam mağaza sayısı ise 38'e yükseldi.

TEKNOSA, AĞRI, BİTLİS, KARS, KİLİS, TUNCELİ, ARDAHAN VE ŞIRNAK İLLERİNDEKİ TEK TEKNOLOJİ MARKETİ

Bölgeye 2005 yılında Malatya, Gaziantep ve Şanlıurfa mağazalarıyla yatırım yapmaya başlayan TeknoSA, halen Ağrı, Ardahan, Bitlis, Kars, Kilis, Tunceli ve Şırnak illerinde tek teknoloji marketi olarak hizmet veriyor. Diyarbakır Ceylan AVM'deki TeknoSA ise yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik alanıyla doğudaki en büyük teknoloji marketi olarak konumlanıyor.

TEKNOSA, TÜRKİYE'DE ÇOKLU KANAL STRATEJİSİNİN ÖNCÜSÜ OLMAYI HEDEFLİYOR

Dünyada da yeni bir anlayış olan omni-channel (çoklu kanal) yapılanması, tüketiciye dijital ve fiziki kanalların hepsinde entegre hizmet imkanı sağlıyor ve müşterilerin herhangi bir kanal ile değil direkt marka ile deneyim yaşaması anlamına geliyor. Perakende sektörünün geleceğinde omni-channel yapılanmasının büyük önem taşıdığını belirten TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, "Perakende sektöründe sürdürülebilir başarının anahtarı, müşteri odaklı olmak. TeknoSA, bilimsel perakendecilik anlayışıyla iş modelini, müşteri odaklılık üzerine kurgulamış bir şirket. Bugün müşteri, ürün ve hizmetlere her kanaldan her istediği anda ulaşmak ve kesintisiz bir deneyim yaşamak istiyor. Biz, geçtiğimiz yıldan itibaren çoklu kanal stratejisine dönük yatırımlarımızı artırmaya başladık. Müşterilerimizin, mağazalarımızdan, bilgisayardan, cep telefonundan veya tabletten alışveriş yaparken bütünsel ve tek bir deneyim yaşamalarına öncelik veriyoruz" şeklinde konuştu.

Tüketicilerin ürün ve hizmet beklentileri açısından Teknosa.com, TeknoSA'nın herhangi bir mağazası veya TeknoSA mobil aplikasyonu arasında fark olmadığını belirten Oyman, "Mağaza ve tüm depo stoklarını Web'e açarak Teknosa.com'daki ürün portföyünü zenginleştirdik. Web'den ya da mobilden verilen siparişlerin mağazadan teslim alınması ve ödenmesi imkanlarını hayata geçirdik. Anında teslimat hizmetini çok yakında devreye sokacağız. Katma değerli projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu konuda bir süredir müşterilerimiz nezdinde yaptığımız analizler de gösteriyor ki farklı kanallardan alışveriş yapan müşterilerin alışveriş sıklığı tek kanalı tercih edenlerden 2 kat daha fazla. Müşterilerin farklı kanallardan tek ve kesintisiz deneyim yaşaması, sadakat oranını da artırıyor" ifadelerine yer verdi.

İNDİRİLEN MOBİL UYGULAMALAR İLE CEPTE DE 750 BİN TEKNOSA MAĞAZASI VAR

Her yerde her kanalda erişilebilir olmayı hedefleyen TeknoSA, 2013 yılında internet kullanıcılarıyla birlikte toplam 210 milyon kez ziyaret edildi. Mağazaların olmadığı yerlere hizmet ve teknoloji götüren Teknosa.com, 2013 yılında, 2012 yılına göre 2,5 kata yakın büyüdü ve ziyaretçi sayısı 2012 yılına göre yüzde 80 arttı. Teknosa.com'u en çok kullanan ve trafik artışı en yüksek olan iller arasında ise Şırnak, Hakkari, Mardin ve Tunceli yer alıyor. Ardahan'daki Teknosa.com satışları, 2014 yılında 2013 yılına oranla yüzde 50 artış gösterdi. Şırnak ise ziyaret artışında yüzde 2000 oranıyla bölgenin yıldızı oldu. 2013 yılının son çeyreğinde hayata geçirilen TeknoSA mobil uygulamaları, kısa sürede 750 bin adet indirildi ve mobil trafiği 4,5 kat artırdı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Teknosa Türkiye Şırnak Cizre Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500

Yorumlar (1)

blesuk:

Kimmiş bu İslam alimi robot yapmış. . Sahiden yaptığı tahta kaşık olmasın. . İslam dünyasından alim çıkmaz. . Benim dedem televizyon izlemiyor, şeytan işi diye. . Sahiden unuttum yine İslam alimi Ebu hulhul el habibi birkaç defa uzaya da gitmiş. Bizim caminin immı söyledi. . Ne Alimler varmış bizde abi. . Ama hepsi sahipsiz. . Acaba rüyada görsem bile inanmam. . Hani bu meşhuur ışid varya onlarda iyi müslümanlarmışş. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title