Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı'da ilaç fabrikası önündeki eylem devam ediyor.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesindeki Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir ilaç fabrikasının önünde, işten çıkarıldıkları gerekçesiyle işçiler tarafından başlatılan eylem devam ediyor.

Fabrika önünde 45 gündür devam eden eyleme katılan işçilerin sayısı 12'ye çıktı. Eyleme destek vermek amacıyla, Çerkezköy Belediye Başkanı Vekili Uğur Erem, eylem yapan işçileri ziyaret etti.

Erem, burada yaptığı konuşmada, eylem yapan işçilere destek olduklarını belirterek, "Belediye olarak elimizden bu konuda pek bir şey gelemese de milletvekillerimiz konuyla yakından ilgileniyor ve biz de onlarla beraber sizlere her konuda destek olmaya çalışıyoruz. CHP olarak da size destek vermeye devam edeceğiz. Bizler emeğin ve emekçinin ne demek olduğunu iyi bilenleriz" dedi.

Sendika Sözcüsü Ali Bayram da 12 milyon işçiden sadece 300 bininin sendikalı olduğunu söyledi.

Sonuna kadar haklarını arayacaklarını belirten Bayram, "45 gündür buradayız. Şirketin genel merkezi önünde de basın açıklamasında bulunduk ve hakkımızı alana kadar devam edeceğiz. Biliyorum sizlerin yapacağı çok şey yok ama yanımızda olup destek vermeniz bizlere yetiyor" diye konuştu.

Çerkezköy TSO'dan, İŞKUR'a ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleriyle Çerkezköy İŞKUR Müdürü Levent Taş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Taş ile bir süre görüşen Kozuva, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da istihdamın artması gerektiği düşüncesinde olduklarını söyledi.

Çerkezköy, Saray ve Kapaklı gibi ilçelerde istihdam edilen çalışan sayısının artması gerektiğini düşündüklerini belirten Taş, "Bizim de desteklediğimiz 'UMEM Başarı 10 Projesi'ni bu söylemlerimiz doğrultusunda destekliyor ve konuyla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz" dedi.

Taş da Çekezköy TSO ile koordinasyon içerisinde olduklarını ifade ederek, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bizim de destek verdiğimiz Umem Başarı 10 Projesi ortaklarından biri. Bu sayede koordinasyon içerisinde iletişimimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarete, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim kurulu üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ile Murat Seymen de katıldı.

1911 Çerkezköyspor'da transfer

Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliğispor'da forma giyen Abdullah Hün ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Çorlu Gençlerbirliğispor'da forma giyen defans oyuncusu Abdullah Hün'le bir yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Yeni transfer Hün'ün, sezon başında takım arkadaşlarıyla çalışmalara başlayacağı kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Ali Bayram Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title