Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ’ın kardeş şehri Almanya’nın Bayreuth kentinden gelen misafirler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ'ın kardeş şehri Almanya'nın Bayreuth kentinden gelen misafirler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayreuth Belediye Meclis Üyesi Ali Taşdelen ve beraberindekiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Alman ekibi belediye meclis salonu'nda ağırlayan Albayrak, Bayreuth ile ilişkilerin aratarak devam edeceğini belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Bayreuth ile bundan sonra da ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalarımızı sıklaştıracağız. Bugün başkanlığımın ilk günü ve ilk günde Bayreuth'tan gelen misafirlerimizi Tekirdağ'da ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.

Bayreuth'tan gelen alman ekip de misafirperverliklerinden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

-Tekirdağ Valisi Yerlikaya'dan  sanayi tesislerini  ziyaret

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Elkon Makine Sanayi Tesisi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Yerlikaya'nın, sanayi tesisi ziyaretleri kapsamında, 24. ziyaretini Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Elkon Makine'ye gerçekleştirdiği bildirildi.

Açıklamada, Yerlikaya'nın, fabrika sahibi Mustafa Alpagut ve fabrika müdürü Bülent Genç ile birlikte fabrikayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Yerlikaya'nın burada sanayicilerle bir toplantı düzenlediği kaydedildi.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Altaş'tan SGK Müdürü Alan'a ziyaret

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Fatma Derya Alan'ı makamında ziyaret etti.

SGK İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altaş, görevine yeni başlayan Alan'a görevinin hayırlı olmasını diledi ve 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Alan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Altaş'a teşekkür etti. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kadir Albayrak Tekirdağ Almanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title