Haberler

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Acaba bu siyasi parti liderleri, cumhurbaşkanı olma vasfında kendilerini görmüyorlar mı ki başka aday aradılar?

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Acaba bu siyasi parti liderleri, cumhurbaşkanı olma vasfında kendilerini görmüyorlar mı ki başka aday aradılar?" dedi.

Köksal, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 1 Temmuz Salı günü Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını belirterek, Türkiye'de yeni bir gündem oluşacağını söyledi.

AK Parti'nin girdiği her seçimde oy oranını artırarak yoluna devam ettiğini ifade eden Köksal, "Salı günü cumhurbaşkanı adayımızı kamuoyuna duyuracağız. Aslında duymayan da kalmadı. Herkes aşağı yukarı tahmin ediyor. Biz hangi seçime girdiysek kazandık, sadece kazanmakla kalmadık oylarımızı da artırarak geldik. O bakımdan bu seçimi de Allah'ın izniyle vatandaşımızın teveccühü ile yüksek bir oranda bitireceğimizi umuyoruz" diye konuştu.

Muhalefetin cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çatı aday formülünü değerlendiren Köksal, şöyle devam etti:

"Çatı aday lafı hoşuma gitmiyor. Çatı aday olmaz. Eğer istiyorlarsa bir siyasi parti birini aday gösterir öteki de 'Ben onu destekliyorum veya desteklemiyorum' der. Ne demek çatı aday? Çatıydı, pencereydi, yani insanları biraz küçük duruma düşürmek gibi geliyor. Bunlar bu çatıyı kurana kadar uzun uzun toplandılar. Her gün bir yerlerde toplanıldı ve arkasından şöyle bir açıklama yapıldı; 'Biz şahıslar üzerinde konuşmadık, cumhurbaşkanı olması gereken vasıflar üzerinde konuştuk.' İnsanın aklına şu geliyor. Acaba bu siyasi parti liderleri, cumhurbaşkanı olma vasfında kendilerini görmüyorlar mı ki,başka aday aradılar?" - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Oğuz Kağan Köksal Kırıkkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title