Haberler

TBMM'de Aşk Skandalı

Güncelleme:

TBMM ilginç bir aşk skandalı ile çalkalanıyor. Bir milletvekilinin danışmanı Y.A., ile TBMM'deki bankoda görevli evli Ş.O. arasında duygusal ilişki yaşandı. İlişkiyi bitirmek isteyen Ş.O'yu tehdit eden danışman bu durumu kabullenmeyerek tacizini sürdürdü ve hakkında TBMM soruşturma açtı.

"KOCANA SÖYLERİM" TEHDİDİ

Ş.O.'nun ilişkilerinin bittiğini söylemesi ve bu konuda ısrarcı olmasına rağmen, Y.A. yeniden birlikte olma konusunda ısrarcı oldu. Hatta Y.A. ilişkilerini kocasına ve çevresine açıklamakla tehdit etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Y.A.'nın tacizlerinden usanan Ş.O., durumu kocasına anlattı. Kocası duruma sert tepki gösterirken, Ş.O. ile birlikte savcılığa giderek Y.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Ş.O. ayrıca, Meclis Başkanlığı'na başvurarak Y.A.'yı şikâyet etti.

ÇİFTTEN SUÇ DUYURUSU

Durumu öğrenen Y.A. ise Ş.O.'nun gönüllü olarak kendisiyle ilişkiye girdiğini bildirerek, rıza dışı bir taciz veya tehdidin bulunmadığını savundu. Y.A. da TBMM Başkanlığı'na karşı şikâyet başurusu yaptı. Bu gelişmeler üzerine TBMM Başkanlığı, "aşk skandalı" konusunda soruşturma açtı. Bir muhakkik tayin edilirken, Y.A. ile Ş.O.'nun ifadeleri alındı.

Ş.O.'nun psikolojik olarak sorun yaşadığı bir dönemde zafiyette bulunarak Y.A. ile yakınlaştığını, ancak Y.A.'nın durumu ileri götürmek isteyerek kendisini taciz ve tehdit ettiğini savundu.

Y.A. ise Ş.O.'nun kendisinin rızası doğrultusunda yakınlaşma ve birliktelik yaşandığını dile getirdiği öğrenildi. TBMM Başkanlığı yetkilileri olayı doğrularken, adli sürecin devam ettiğini buna paralel olarak TBMM'nin personel kuralları dahilinde soruşturmanın sürdürüldüğünü ve henüz sonuçlanmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Komik - İlginç Politika Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

sss:

Kesin AKP lidir. Başka partiden olsa çoktan reklam etmişlerdi.

28
36
yanıtYanıtla
Ali ay:

Danışman eğer CHP li olsaydı kesin söylerlerdi. Demekki malum parti

34
30
yanıtYanıtla
sebahattina:

ak partili olsaydı ekrana kocaman AKP Yazardınız bu kadar döneksiniz

36
24
yanıtYanıtla
melek:

ne akp kadın chpli ve hüseyin aygunun akrabası

50
6
yanıtYanıtla
melek:

chpliler yine offf yeter

36
20
yanıtYanıtla
derin gölge:

kesinlikle akp li olsaydı bbc tv de yayımlanırdı dünyaya duyurulurdu

37
18
yanıtYanıtla
Yazık:

acaba kocasına ne dedi Çok merak ettim . Seni boynuzladım . . . Çok pişmanım mı dedi . . . Oda olur öyle şeyler gel şikayette bulunalım demiştir . Geniş dünya geniş insanlar.

51
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

eğitim ve ahlak ne kadar çöktüğünün en yüksek yerdeki meclisdeki örnek davranışları işte ülkemden manzaralar

47
1
yanıtYanıtla
musa dunya:

bizene milletin uçkurundan namusundan

31
16
yanıtYanıtla
namık:

ankara chpliler namısız

40
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title