Haberler

Bangkok Gazetesi: Bombalı Saldırının Failleri ya Türk Vatandaşı ya da Türkiye'de

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Tayland hükümetinin gözaltındaki 200'e yakın çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan Uygur Türklerini Türkiye'ye ve terör bağlantısı olan 100'e yakın kişiyi de Çin'e iade etmesinin ardından 17 Ağustos'ta Eravan Tapınağı'nda bomba patlamıştı.

Bombalı saldırıda çoğunluğu turist toplam 20 kişi hayatını kaybetmiş 120'den fazla kişi de yaralanmıştı.

Bangkok Post gazetesinde yer alan haberde, bombacı ve bomba teslimatçısı olduğu düşünülen ilal Mohammed ve Yusufu Mieraili "Uygur Müslümanı" olarak tanımlandı.

HABERDE DİKKAT ÇEKEN TÜRKİYE AYRINTISI

Haberdeki en dikkat çeken ayrıntı ise tutuklama kararlarında ve emniyet teşkilatının açıklamalarında 15 kişinin 8'nin ya Türk ya da Türkiye'de bulunma ihtimalinin belirtilmesiydi.

BOMBANIN PATLADIĞI DÖNEMDE DE TÜRKİYE SUÇLANMIŞTI

Bombanın patladığı dönemde de hem Tayland hükümeti hemde medya organları Bilal Mohammed'in odasından çıkan 100'ü aşkın sahte Türk pasaportu sebebiyle Türkiye'yi suçlamış ve bazı zanlıların Kayseri'de olduğu halde Türk yetkililerden destek alınamadığı iddia edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Türkiye Bangkok Tayland Uygur Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (5)

Adil:

OLASİ MUHTEMELDİR ZİRA SON YİLLARDA İYİCE REZİL ÖRGÜTLERLE İŞ TUTMAYA ALİŞTİLAR

8
12
yanıtYanıtla
kenan:

delilin varmı müfteri en Müslümanlara ayırımcılık yapıyorsunya kendine baksana pislik

11
5
yanıtYanıtla
ooooooo:

delil olsa kabul mü edecen. ya montaj ya paralel dersiniz

yanıt3
yanıt6
KENEN ZAVALLİ DURUMDAYİZ Bİ BAK GÖR:

Senin o begenmedigin ülke bizden çoook üst siralarda. İstihbaratlari calisiyor bizim gibi başkanlik pesindekileri korumuyor. Bizim en büyük ve aptalca özelliğimiz kendimizi en iyi zannetmemiz. Geri kalmişligin daniskasini yaşiyoruz. Alem aya biz hala yaya

yanıt9
yanıt4
SON NEFES:

LAN BEYİNSİZ TAYLANDIN NEYİ BİZDEN ÇOOOK ÜST SIRALARDA MAL. . . DURUMLARI KÖTÜ BİR ÜLKE DEĞİL AMA BİZDEN DE DAHA İYİ DURUMDA DEĞİLLER.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title