Haberler

Tavuk Döner Tweetinin Sahibi Konuştu

Güncelleme:

Tam isminin paylaşılmasını istemeyen CEREN The IRISH, dün attığı tweet ve aldığı tepkilerlerle ilgili Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

"TAVUK DÖNER SADECE BİR SEMBOLDÜ"

CEREN The IRISH, tweeti atarken sadece erkeklerin kadınlarla olan ilk görüşmesindeki nezaketsiz davranışlarına dikkat çekmek istediğini belirterek "Tavuk döner sadece bir semboldü o anda aklıma geldi. Başka bir yiyecek de olabilir. Sadece görüşümü belirttim kimseye ne hakaret ettim ne de kimseyi aşağıladım. Eleştirilere de açığım ve bayağı da tepki gördüm. Fakat tepkilerin çoğu bana ve aileme yönelik ağır küfür ve tehdit içeriyordu. Küfür ve tehditlere dayanamayarak sosyal medyadaki tüm hesaplarımı kapattım". dedi.

CEREN The IRISH'in dün mikro blog sitesi Twitter'de attığı "Gelir düzeyiniz bir ilişki yaşamaya hiç müsait değilse o ilişkiye kalkışmayın. O da eksik olsun. Kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil" tweeti bir anda günün konusu olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Habertürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (44)

zeynep:

evlendimde esim ve ben 24 yasindaydik ve suan ise 34 yasindayiz. evliligimizin ilk dönemleri sadece zeytin ekmek yedik niye biliyomusunuz gercekten para yoktu, o senin saydiklarini bile bulamiyorduk biz. Ama ben senin gibi cebindeki paraya bakmadim insanligina baktim cünkü cok seviyordum esimi, herkesin karsi gelmesine ragmen onunla evlendim cünkü onu cok iyi taniyordum. Suan ise kahvaltida yine zeytinimiz eksik olmuyor ama cesidiyle ve esim suan isadami, 34 yasinda olmasina ragmen herseyi var. Suan ben bir evde yasamiyorum yalida yasiyorum. . Genc bir cocugun nesi olabilir Allah askina olsa olsa ya babasinindir ya annesinindir. . . Cebindeki paraya degil insanligina bakin, calismasina bakin azimligine bakin. . .

26
1
yanıtYanıtla
derya087:

Kız doğru soylemiş mrcburmuyuz evlenmeye iyi yaşatamayacaksan beni yuru işine kardeşim ben bana yeterim

6
17
yanıtYanıtla
turan66:

senın etınde sımdı para edıyor ılerıde sende olursun bı tavuk doner

17
6
yanıtYanıtla
Mehmet Momilis:

İlişki yaşamak için mutlaka paramı gerekir. Sevgi denen şeyi paraya tercih eden kuşak, siz gidinde yiyecek bulamayıpta yıllarca mutlu yaşayan ninelerinizi dedelerinizi dinleyin.

16
4
yanıtYanıtla
hakan:

helal kıza cebinde çay parası yok kız peişne düşmüş açlar için

8
9
yanıtYanıtla
pınar:

çok ğüzel söylemiş az bile söylemiş kız erkekler kızla için yok şçyle olsun fiziği böyle olsun şu olsun bu olsun derken ses yok ama kız böyle deyince suç oluyor evt parası yoksa kız arkadaşıda olmasın

6
10
yanıtYanıtla
Aksakal:

Kiz dogru soylemis erkegim diye gezen hic bozulmasin bu gun tavuk doner alamayan yarin o kizin kendisini ve ailesini tirtiklamaya kalkar. . Bir cok ailede boyle keneler var. . sigara, alkol kumar parasini kiz tarafindan ister delikanliyim diye ortalikta gezer. . delikanli kendi yetebilmeli ve evine bakabilmeli yoksa hepsi hikayeeee. .

9
7
yanıtYanıtla
çiya kısıre:

ah be güzelim ah sana hiç kızmıyorum annen baban seni eğitememiş dünyada en güzel varlık ne biliyormusun sağlıklı olmak sağlıklı olupta soğan domates ekmek yemek isteyen ne zenginler vardır biliyormusun

14
0
yanıtYanıtla
ankarali:

adamin parasi yoktur ama, YARAGI VARDIR, bu sana yetmezmi senin istediginde bu degilmi.

9
5
yanıtYanıtla
horoz:

bir bardak süt için inek beslenirmi sözünü bu kıza şiddetle belirtiyorum.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title