Haberler

Taşdelen: Çankayalı Teveccühünü Gösterdi Şimdi Sıra Bizde

Ankara Çankaya İlçe Seçim Kurulundan 3 Nisan 2014 tarihinde mazbatasını alan Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde, Bülent Tanık'tan Çankaya Belediyesi'nin 7. Yönetim dönemi için görevi teslim aldı.

Ankara Çankaya İlçe Seçim Kurulundan 3 Nisan 2014 tarihinde mazbatasını alan Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde, Bülent Tanık'tan Çankaya Belediyesi'nin 7. Yönetim dönemi için görevi teslim aldı.

Devir teslim törenine, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sencer Ayata ve Yakup Akkaya ile CHP Milletvekilleri Emine Ülker Tarhan, Gülsün Bilgehan, Aylin Nazlıaka, Levent Gök, Sinan Aygün, İzzet Çetin ve seçilen Belediye Meclis Üyeleri, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, örgüt yöneticileri ile çok sayıda partili ve Taşdelen'in eşi Kezban Taşdelen de katıldı.

Yoğun bir katılımın gözlendiği devir teslim töreninde, görevi Alper Taşdelen'e devreden Bülent Tanık, "İtibarı yükselen Çankaya Belediyesi'ni bu delikanlıya bırakmaktan gurur duyuyorum.ö dedi. Taşdelen'in ağır ve zor bir görevi üstlendiğini belirten Tanık, "Onun diriliği, hayata bakışı, üretkenliği Çankaya'yı kucaklayıcı yaklaşımı zor olan bu görevin üstesinden kolaylıkla geleceğini gösteriyor.ö dedi. Belediye Başkanı'nın hayatının kolay olmadığını kaydeden Tanık, sevgi dolu güçlü bir eşin başarı için gerekli olduğunu Alper Taşdelen'in de bu şansa sahip olduğunu söyleyerek kızım diye hitap ettiği Kezban Taşdelen'i kucakladı.

YÜZ 65 ÇANKAYA TARİHİNDE EN YÜKSEK OY ORANI

Görevi devralan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bu görevi halkçı bir Başkandan almaktan gurur duyuyorum. Bülent Tanık ismi halkçı, toplumcu, gurur duyduğumuz ve örnek belediyecilikle var olacaktır.ö dedi. Seçim sonuçlarının, yola çıkarken hedefledikleri %65 oranına ulaştığını ve tarihte CHP'nin Çankaya Belediyesi'nde aldığı en yüksek oy oranı olduğunu vurgulayan Taşdelen, "Sevincimiz buruk. Ankara'daki belirsizliğin sürmesi bize sevincimizi yaşatmadı. Ankara halkının iradesi sandığa yansımış ancak sonuçlara yansımamıştır. Ankara oylarının hakka ve adalete uygun yeniden sayılarak kafalardaki soru işareti silinmeli.ö diye konuştu.

ÖRGÜTÜN BÜLENT AĞABEYİ

Bülent Tanık'ın Başkan Taşdelen'e Çankaya Belediyesi rozetini taktığı devir teslim töreninde CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin de eski Başkan Bülent Tanık'a teşekkür plaketi sundu. Mehmet Perçin, Bülent Tanık'la saygıyla yad edecekleri 2 yıl geçirdiklerini belirterek "Örgütümüzün Bülent Ağabeyine her zaman ihtiyacı olacak ve kapılarını kendisine sonuna kadar açacaktır. Örgütüm adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Tanık da parti yöneticilerine ve muhtarlara sonsuz destek verdikleri için teşekkür etti.

ŞİMDİ SIRA BİZDE

Seçim sonuçlarının Çankayalının güvenini gösterdiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankayalı teveccühünü gösterdi. Şimdi sıra bizde. 5 yıl sonunda Türkiye'ye örnek olacak belediyecilik hizmeti yapacağız. Daha çok gelişmiş ve herkesin gurur duyduğu bir Çankaya yaratacağız. Allah mahcup etmesin" dedi.

TAŞDELEN ÇALIŞANLARA DA SESLENDİ

Devir teslim töreninin ardından Çankaya Belediyesi çalışanlarına seslenen Başkan Alper Taşdelen, "Duygumuz, yüreğimiz, aklımız bir. İnsan sevgisiyle çok çalışacağımız 5 yıl geçireceğiz. Emeğin en yüce değer olduğunu bilen emekçiden ve çalışandan yana olan bir gelenekten geliyorum. Onun için hepinizi tek tek kucaklıyor hepinize tek tek yüreğimi açıyorum. El ele, omuz omuza, gönül gönüle, akılla tutkuyla, aşkla çalışacağız" dedi. Bülent Tanık'a hizmetlerinden dolayı sevgi, saygı ve teşekkürlerini bildiren Taşdelen, Bülent Tanık'ın başlattığı projeleri sürdüreceklerini ve açılış kurdelelerini birlikte keseceklerini söyledi.

BELEDİYECİLİĞİN SOLCULARIN İŞİ OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ

Çankaya Belediyesi avlusunu dolduran binlerce kişiye seslenen Taşdelen, Çankayalının hizmet beklediğini oy veren vermeyen hangi inançta olursa olsun herkese eşit hizmet götüreceklerini ve her kesimi kucaklayacaklarını söyledi. Taşdelen şöyle devam etti; "Çankayalıdan oy isterken şunları söyledim. Seçildikten sonra iyi bir yönetim modeli oluşturacağız. Gece gündüz çalışıp kaliteli hizmet vereceğiz. Örnek ve çağdaş bir Çankaya inşa edeceğiz. Bütün bunları hep birlikte ortak emek ve mücadele ile gerçekleştireceğiz. Çankaya parlayacak. Adaylığım açıklandığında Çankaya'da oylarımızı arttırarak seçileceğimi söylemiştim. Beni yanıltmadığı ve büyük bir destek verdiği için Çankaya halkına şükranlarımı iletiyorum. Beş yıl bittiğinde hepimizin, Çankayalıların, Ankaralıların ve tüm Türkiye'nin gurur duyacağı bir belediyecilik modeliyle belediyeciliğin, sosyal demokratların ve solcuların işi olduğunu göstereceğiz."

(MV) - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Bülent Tanık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title