Haberler

Taşdelen, Bin Çocuk Korosu ile Ata'nın Huzurunda

Çankaya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Bayram dolayısıyla Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda dev bir konsere imza atacak olan 1000 çocukla Anıtkabir'i ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Böyle bir günde bugünü büyük mücadelelerle var eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Çankaya Belediye Başkanı olarak çocuklarımızın özgür bir biçimde ve varlık içinde, eşitlik içinde yaşaması için aralıksız bir biçimde mücadelemizi sürdüreceğiz. Çankaya'da cumhuriyete yaraşır kuşaklar yetiştireceğiz" dedi.

Çocuklarla birlikte Atatürk'ün huzuruna çıkan Başkan Alper Taşdelen anı defterine şu cümleleri kaydetti: "Ulu Önder Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu ile manevi huzurlarınızdayız. İlke ve devrimlerinizin ışığında yürümeye devam edeceğiz. Aklı hür, fikri hür vicdanı hür nesiller, Cumhuriyet, Demokrasi ve çağdaş uygarlık yolunda izinizde geleceğe koşacaktır. Yolunuz yolumuzdur, ruhunuz şad olsun."

Bin Çocuk Korosu kortejiyle geldiği Anıtkabir'de vatandaşların ilgisiyle karşılanan Taşdelen tekerlekli sandalyesiyle korteje katılan engelli bir korist çocukla yakından igilendi, azminden dolayı kutladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Alper Taşdelen Anıtkabir 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title