Haberler

Tanju Çolak: Şansal Büyüka'ya Hakkımı Helal Etmiyorum

Güncelleme:

Türk futbolunun efsane ismi Tanju Çolak, Şansal Büyüka'nın kendisini işsiz bıraktığını söyleyerek ''Ona hakkımı helal etmeyeceğim'' dedi.

Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyen Türk futbolunun efsane golcüsü Tanju Çolak, Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Cine5'te yayınlanan ''İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme'' programına katılan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski golcüsü Tanju Çolak, Şansal Büyüka'nın kendisini işsiz bıraktığını söyleyerek ''Ona hakkımı helal etmeyeceğim'' dedi.

"CENAZESİNDE AFFETMEDİĞİMİ SÖYLEYECEĞİM"

Şansal Büyüka'ya duyduğu öfkeyi canlı yayında haykıran Çolak, ''Ben hayatım boyunca Lig TV'ye iki kere çıktığımı biliyorum. Burası güreş kanalı mıdır? Voleybol kanalı mıdır? Şansal Büyüka gelsin bana anlatsın. Kanal 6'dayken ona sahip çıkan bendim. O zaman Tanju Çolak'tım, Altın Ayakkabı'yı alan oyuncuydum. Kanal 6'nın Spor müdürüydü. Ben ve Rıdvan'ın yaptığı güzelliği kimse yapmamıştır ona. Ben onunla yüzyüze gelmem, hayatta affetmem. Ona şunun haberini yolladım, 'Öldüğün zaman geleceğim namazında sorduklarında affetmediğimi söyleyeceğim' dedim.'' ifadelerini kullandı.

"ONU BEN SHOW TV'YE TRANSFER ETTİRDİM"

''Onu Show TV'ye transfer ettiren benim," diyen efsane golcü, "Murat Saygı'ya, Can Tanrıyar'a sorun. Onları tanıştıran, anlaştıran benim. Ben orada çalışırken bunu yaptım, iki ay sonra işime son verdi reytingim azmış. Ben medyanın sevdiği değil, halkın sevdiğiyim. Ama Şansal Büyüka bizi Digitürk'e çıkartmadı. Çıkartmasa ne olur. Gelmişsin 70 yaşına sen bırak artık koltuğu. Bana bırak demiyorum. 25 senedir yiyorsun ye. Ama yeter arkadaş seni affetmiyorum affetmeyeceğim." dedi.

Şenes Erzik sayesinde teknik direktör olduğunu ifade eden Tanju Çolak, "Benim televizyona kazandırdığım kişi iki ay sonra beni işten atıyor. Hadi cevap versin "hayır" desin bu böyle olmadı diye. Hiç biri çıkıp cevap veremiyor. Yaşadıklarıma bak. En güvendiğin, sen benim sağ kolumsun diyen adam beni satıyor. Hem televizyondan, hem o grupta gazetedeki işimden oldum. Benim de çocuklarım var, benimde hayatımın devam etmesi için paraya ihtiyacım var, çocuklarımın babası mı olacağım mafya babası mı olacağım dedim. Şenes Erzik'e gittim, "teknik direktör olmak istiyorum" dedim. Tansu Çiller de destek oldu. Şenes Erzik'in de desteği ile teknik direktör oldum.'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şansal Büyüka Galatasaray Şenes Erzik Tanju Çolak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

ercişli türk:

senin gibi kalitesiz bir adama siyaset yakişir. . vana gel seni aday yapalım başkan tanju

18
14
yanıtYanıtla
barisMobil-ANDROID:

Tanju çolak yıllarca türk futboluna hizmet etmiş gelmiş geçmiş en büyük golcudur Markus merkezi almanyadan gelip orda yorum yapıyorsa ama Tanju kapı dışında kalıyorsa oturup düşünmek gerekir ama bizde bu yabancı sevdası oldukça başarıyı daha çok bekleriz

28
4
yanıtYanıtla
Ahmet ÖzkayalıMobil-ANDROID:

Bu güne kadar kazandığın trilyonlar ne oldu? Aç mı kaldın Tanju bey? Benim bir bakkal dükkanım var, çoluk çocuk aç kaldıysanız gel orda çalış, iyi kötü evine bir ekmek çıkar.... Ayıp ayıp bunca sene Türk milletinin sırtından para kazandın, hala ağlıyorsun. Gözünü toprak doyursun, ayrıca evde bebelerin var iken avşar kızlarının peşinden de koşmayı hiç ihmal etmezdin, ekmek paran ile mi oynadılar, hadi canım SENDE....

16
7
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Suya sabuna dokunmadan efendi efendi yorum yaparsan işte böyle işsiz kalırsın.

10
5
yanıtYanıtla
ErdemMobil-IOS:

Sac Yağı diye reklam yapmış olduğun ürün işe yaramaz bişi bende sana Hakkımı helal etmiyorum Tanju çolak

11
2
yanıtYanıtla
.:

herbiji tanju

1
8
yanıtYanıtla
barisMobil-ANDROID:

madem sileceksiniz o zaman neden yoruma açık haber gerçekleri yazınca neden yayinlanmaz

6
2
yanıtYanıtla
Muammer Karaevli Mobil-IOS:

Zamanında Fener'e para için gidip imza atan sen değilmisin ?????

7
1
yanıtYanıtla
aciz devletmobilWeb@haberler.com:

Tayyip yalakasi bu futbolcu bozuntusu

5
3
yanıtYanıtla
razkon:

Sen varya şimdi böyle esip gürlüyosun, ya yarın şansal büyükağa karşına çıksın diz çöküp affet bababa dersin , ne yaptı bu adam sana gerçekten ayıptır yavu

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title