Haberler

Taksim'de CHP'lilere Müdahale

Güncelleme:

Dünyanın farklı ülkelerinden sosyal demokrat ve sosyalist genç liderlerin katılımıyla Beylikdüzü'nde düzenlenecek konferans öncesi Gezi Parkı girişinde basın açıklaması yapmak isteyen CHP Gençlik Kolları üyelerine polis müdahale etti.

GRUP BASIN AÇIKLAMASI YAPMAK İSTEDİ

Yedi farklı ülkeden gelen genç liderler ve CHP İstanbul Gençlik kolları saat 11.00'de Taksim Meydanı'nda toplandı. Aralarından başka ülkelerden gelen gençlerin de bulunduğu grup açıklama yapmak için Gezi Parkı'na yöneldi. Daha önceden Gezi Parkı çevresinde önlem alan polis yetkilileri, açıklamaya izin verilmeyeceğini belirterek, grubun önünü kesti.

Ellerinde "Gezi'de direnen tüm dünya halklarına selam olsun" yazılı pankartla açıklama yapmak için yürüyüşe geçmek isteyen gruba polis, önce kalkanlarla iterek müdahale etti. Grubun direnmesi üzerine biber gazı sıkan polis, tartışma yaşadığı bazı eylemcileri gözaltına almak istedi.

Ancak CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve diğer CHP'lilerin tepkisi üzerine gözaltına alınmak istenen eylemciler bırakıldı.

"YEDİĞİMİZ DARPIN HADDİ HESABI YOK"

Olayların ardından otel önünde basın açıklaması yapan İrfan İnanç Yıldız, "Müdahale sırasında iki arkadaşımızı gözaltına almak istediler, ellerinden kurtardık. Ayaklarımıza ve yüzlerimize gelen darpın haddi hesabı yok. Yurtdışından gelen misafirlerimizle birlikte sadece ve sadece Gezi Parkı'nın merdivenlerinden basın açıklaması yaparak gündemi değerlendirmek istedik" dedi.

"BASKICI VE FAŞİRT TUTUMUNUZU TÜM DÜNYAYA ANLATTINIZ"

Yıldız, "Bu sizin korkunuzdur. Bu sizin hala Berkin Elvan'ın ölümü hakkında açıklama yapamamanızdır. Bugün burada başlayan programımızla biz CHP'li geçler olarak Gezi Parkı olaylarını dünyaya anlatmak istedik. Sağolun, bizim anlatmamıza gerek kalmadı. Siz bugün bütün baskıcı ve fasişt tutumunuzla anlatmış durumdasınız" dedi.

Grup, basın açıklamasından sonra Beylikdüzü'ndeki programlarına katılmak için otobüslere binerek Taksim'den ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İrfan İnanç Yıldız Beylikdüzü Taksim Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (83)

Milliyetçi:

Pkk nasıl batının taşeronuysa ise chp debatının taşeron bir partisidir. Bunlar vatan, millet ve din düşmanlarıdır.

45
4
yanıtYanıtla
rauf:

kilicdaroglu yine son gunlerde sapik sapik konusuyordu bunlar hemen gaza gelip yine sokaga dokuldu bide yurdisindan ihtal capulcu getirmisler

41
5
yanıtYanıtla
rauf:

chpkk OKADAR

37
7
yanıtYanıtla
rauf:

yuzde 90 alevi degilse kendimi asarim lan

39
4
yanıtYanıtla
AKOĞLAN:

polis güzel kaşımış, tebrikler. . .

34
4
yanıtYanıtla
nevin:

bir chpli olarak utanıyorum artık bunlardan

35
2
yanıtYanıtla
adanalıyık:

bu chplilerde cülük kadar beyin yok

34
3
yanıtYanıtla
AKOĞLAN:

Allah polisimize yardım etsin. Allah polisimize güç kuvvet versin. Allah polisimizi tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun. AMİNN. . .

32
4
yanıtYanıtla
Uyan artik:

Allah hepinize akil versin CHP düsmanlari. AKP ülkeyi soyup gecsin, cevresindekilerin karnini doyursun ama siz CHPye saldirin neymis olay cikariyorlarmis. Bu düzene karsi geliyorlar bari, oturup koyun gibi olacaklari beklemiyorlar. Demokrasi icin savasiyorlar, yani sizlerin demokrasisi ile. Insallah yine AKP gelirde feleginiz sasar. Sizin hakkettiginiz bu. . . ac gezerken milletin para dolu ayakkabi kutulari.

8
27
yanıtYanıtla
yiyin.:

bibergazını ve jopu özlemiş bu geziciler hadi afiyet olsun mızıklamadan yıyin ha

25
10
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title