Haberler

Taksiciden Sarhoş Kadına Organize Tecavüz

Güncelleme:

İngiltere'de yaşanan olayda, sarhoş kadını arabasına alan taksici, akrabalarını ve arkadaşını arayıp tecavüz organize etti.

İngiltere'de mayıs ayında gerçekleşen tecavüz olayının dehşet verici detayları mahkemede ortaya çıktı.

TECAVÜZ İÇİN ORGANİZASYON YAPTI

42 yaşındaki şöför Tamseel Virk, bir doğumgünü partisinden ayrılan müşterisini Leeds şehrinden Bradford'a götürmek üzere aldı. Aldığı alkolün etkisiyle kadın araçta uyuyakalınca, Virk, dayısı Azaj Raja, yeğeni Wakar Akhtar ve arkadaşı Najeem Ul-Saeed'i arayıp tecavüz için organizasyon yaptı.

17 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDILAR

Great Horton isimli parka götürülen kadın, burada bir bankın üzerinde sırayla tecavüze uğradı. Raja'nın kendisine tecavüzü esnasında uyanan kadına, Akhtar'ın "kendisiyle çoktan birlikte olduğunu" söylediği iddia edildi. Ul-Saeed'in ise planladığı tecavüze geç kaldığı belirtildi. Mahkemede, öğretmen olan kadının evlilik hazırlığında olduğu ve yaşananların kendisini etkilemesine izin vermeyeceğini söylediği belirtildi. Tecavüzcülerden Akhtar, ifadesini verdikten sonra yurtdışına kaçtı. 3 saldırgan, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (55)

bumu adalet:

kadın başına yarı cıplak içkili içkili sokaklarda sürtmek suc değil, alenen erkekleri tahrik edip erkekleri tecavüze kıskırtmak suc değil! ama tecavüze 17 yıl böyle adalet olmaz arkadas. . . kadının durumu ve tahrik unsurları göz önüne alınarak 5 yıldan fazla vermek hata olur!

10
33
yanıtYanıtla
ArazmobilWeb@haberler.com:

Kadinin sucu nekadar .oda var neden sarhos biniyo

12
30
yanıtYanıtla
mehmettMobil-ANDROID:

ne alaka laiklikle kemalistlikle akp turkiyesinde aynen boyle işde ak koyunlar sizi

17
24
yanıtYanıtla
hadi lanm@m.m:

Akp kadar basiniza tas dusun size hayinler yarar

yanıt7
yanıt8
vatandaş:

sözde laik Kemalist gezi zekalılar işte imrendiğiniz modern Avrupa istediğiniz türkiyeyi buhal mi? muhasır medeniyet seviyesi. . . . . . artık söyleyecek bulamıyorum. gerisini türkiyem tamamlasın. . . . . ''!

15
22
yanıtYanıtla
Allah korusunMobil-ANDROID:

Taksici her yerde taksici işte. Allah kadına sabır versin.

16
21
yanıtYanıtla
NEMRUT:

TECAVÜZ EDENLERİN IRKINA, DİNİNE, MEZHEBİNE BİR GÖZ ATMAK GEREK

23
9
yanıtYanıtla
ErkekMobil-IOS:

Sarhoş olma başın ağrımasın.salak. Kadın

13
14
yanıtYanıtla
emre sağMobil-ANDROID:

Allahım çoluk çocuğumuzu böyle pisliklerle karşılaştırma ya Rabbim....

25
0
yanıtYanıtla
Yazık Mobil-ANDROID:

Laik bir ülke standartında maalesef, Türkiye gibi batı ülkelerinde de mevcut. O yüzden Şeriat...

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title