Haberler

Tahşiye Operasyonunu AK Partili Milletvekili Başlatmış

Güncelleme:

Medya operasyonuna gerekçe gösterilen "Tahşiye operasyonunun" altında, AKP milletvekili ve Emniyet eski Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın imzasının olduğu ortaya çıktı.

Uluslararası yayın yapan ve beş televizyon kanalını bünyesinde barındıran Samanyolu Yayın Grubu'na ve dizi çalışanlarına operasyon düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında dizinin senaryo ekibinde stajyer olarak görev yapan isimlerin dahi olduğu ortaya çıktı. Medyaya düzenlenen operasyona gerekçe gösterilen "Tahşiye grubuna yönelik operasyon"un altında, AKP milletvekili ve Emniyet eski Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın imzasının olduğu ortaya çıktı. Köksal'ın altında imzası bulunan kararla başlayan operasyon, Mehmet Doğan'ın başında bulunduğu gruba şiddet talimatı sonrasında başladı.

VUR EMRİ VERİNCE OPERASYON BAŞLADI

2008 yılından beri takipte olan gruba operasyon, 2010 yılında lider konumundaki Mehmet Doğan'ın üyelerine yaptığı bir sohbet toplantısında "vurma emri" vermesinin ardından gerçekleştirildi. Doğan, "kılıçsız İslamiyet olamayacağını" anlattığı konuşmasında, evinde füze yapan "Ferşat" isimli bir imamı övüyor ve grup üyelerine kendilerinin de yapıp "vurmalarını" istiyordu. Bu sözlerin adli kayda girmesinin ardından operasyon gerçekleşti ve Mehmet Doğan ve grubu gözaltına alındı.

TAHŞİYECİLER OPERASYONUNDA ELE GEÇİRİLEN SİLAHLAR

- 3 adet el bombası

- 1 adet sis bombası

- 7 adet tabanca ve 14 şarjör

- 2 adet kurusıkı tabanca

- 1 adet havalı tabanca

- 1.382 adet çeşitli marka ve çaplarda fişek

- 18 adet av tüfeği

- 380 adet av tüfeği fişeği

- 1 adet lazer noktalayıcı, Bomba düzenek yapımında kullanılan elektronik malzeme

- 7 adet hançer

- 3 adet kılıç

EL KAİDE'YE KATILIN ÇAĞRISI YAPIYOR

Tahşiyeciler'e yönelik operasyonlar sırasında ele geçirilen görüntülerde Mehmet Doğan isimli şahıs cihat çağrısı yaparak El Kaide lideri Üsame Bin Ladin'in yanında savaşa girilmesi gerektiğini şöyle anlatıyor: "Ahir zamanda bir hadiste deniyor ki: Afganistan bir ordu teşekkül eder. O ordu sizi çağırdığı zaman siz velev karnınız üstünüzde olsanız bile o harbe katılın. Şu anda devletimiz yoktur. Üsame'nin çağırması var. Müslümanlara farzdır. Senin hükümetin başındaki adam senin değil onların adamıdır. Senin başındaki hoca onlarındır. Senin başındaki mürşit şıh da onlarındır. Kılıç oynamazsa cihat olmaz. Nasıl edelim ben diyorum ki, git silah yap vur. Şu anda şeriatla amel etmeyen Mısır, İran, Pakistan, Hindistan bütün alemi İslam'daki ülkeler kırılıp gidecektir."

KAYNAK : BUGÜN

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Oğuz Kağan Köksal Mehmet Doğan Politika Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Ali Deliveli:

Ciamaat adına yalan haber, tetikçilik yapmayın, itibarınız sıfırlanır, yazık olur.

11
12
yanıtYanıtla
Adil Vicdan:

Yansımalar gösteriyor ki;Taşhiyeler, Büyük Amerikancılara ve işbirlikçi Derin Amerikancılara karşı oldukları için, Büyük ve İşbirlikçi Derin Amerikancıların operasyon saldırısına uğramışlar. Sanki bu günlerde de büyük ve derin Amerikancılar operasyona uğruyorlar. Öyle değil mi?

14
9
yanıtYanıtla
RumuzMobil-ANDROID:

bu haber gercekten dogrumu.

9
3
yanıtYanıtla
ali osman:

18 AV TÜFEĞİ İLE DEVLET KURMUŞLAR . . . :))))) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

8
2
yanıtYanıtla
tersmobilWeb@haberler.com:

Hirsiz varrrrrrrr

8
1
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Tahşiye nerenin kazası

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title