Haberler

Tahran'ın Zengin Gençleri Din Adamlarını Kızdırdı

Güncelleme:

Tahran'ın zengi gençleri sosyal paylaşım sitesi Instagramda paylaştıkları resimlerle İslam dini alimlerinden büyük tepki aldı.

İran yönetimi dünyanın en büyük sosyal fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da 10 binden fazla takipçisi olan "Rich Kids of Tehran" ( Tahran'ın zengin çocukları) hesabına karşı savaş başlattı. Sık sık Twitter ve Facebook'a erişimi engelleyen İran rejimi, bu hesapta yer alan fotoğrafların İslamla uyuşmadığını belirterek içki fotoğraflarının yer aldığı, kadınların başlarının açık veya bikinili pozların bulunduğu fotoğraflara erişimi kısmi olarak engelleme kararı aldı.

YENİDEN ENGELLENECEK

Fars Haber Ajansı "İranlı yetkililerin 'ahlaksız' paylaşımları engellemek için özel ekip kurduğunu ve erişim kısıtlamasına başlanıldığını" duyurdu. Aynı Instagram hesabı daha önce Ekim ayında geçici olarak bloke edilmiş, daha sonra açılmıştı. Telekomünikasyon Bakanı Mahmud Vaezi, 'Toplam içeriğin yüzde 5-10'una erişim engellenecek' dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Instagram Tahran İran Magazin Haberler

500

Yorumlar (58)

gerçekmobilWeb@haberler.com:

Kirbaclasaniza idam etsenize gariban biri olsaydi çoktan asmistilar ama zengin olunca sadece kizarlar

69
2
yanıtYanıtla
Mehnaz:

Biz beyaz ''Aryan'' Türkler aslında Arap Irk dan olduğu icin Siyah. Avrupa '' Indo-Avrupa'' dilleri de Iran dan. Biz zeki, Türkiye de ki Araplar geri zekalı. . Sizdeki Beyazlar ''Slav yada Kirim'' dan gelenler. Erdoğan ve ailesi de siyah IRK. Ben Irandan öğrenci. . Türkiye tam bir Arap ülkesi diyebiliriz. . biraz da Afganistan gibi yobaz ve geri kalmis. . . .

15
38
yanıtYanıtla
neronmobilWeb@haberler.com:

Iranin kizlari muhtesemmmm

24
19
yanıtYanıtla
ne onemi var:

Bize ne ya. . Iranin genclerinden, bize ne kardesim medyatik okuzlerin zengin simarik yasantisindan. . herkes kendi hesabini kendi verecek. . ulke olarak birey olarak herseyimizi duzelttikte, birde dunyaya el atalim, birakin ya yasamaniza bakin, kime ne.

35
8
yanıtYanıtla
Bunlarda:

Araplar gibi parayı buluncu azıtıyorlar

37
1
yanıtYanıtla
PERS:

BUNU FAKİR BİR AİLE YAPSAYDI KIRBAÇ YİYECEKTİ YADA BELKİDE ASILACAKTI İŞTE İRANIN ADALETİ BU

34
3
yanıtYanıtla
Nefret sizden:

Türkiyedeki yobazlar dünyanin namus bekcilerimi? SIZE NE???????

14
23
yanıtYanıtla
TEMELLERi BOZUK BUNLARIN.,.:

IRANIN DiNi YAHUDiLiKTiR, , SiiLiGiN KURUCUSU: YEMENLi YAHUDi ABDULLAH iBNi SEBEDiR, , HZ- OSMAN ZAMANINDA MÜSLÜMAN OLMUS AMA iCTEN iNANMAMIS MÜNAFIK VE FITNECI BIR YAHUDiDIR,

22
13
yanıtYanıtla
Yasin büyügebizMobil-ANDROID:

muslumanlik bireylerin ulkelerin tekelinde değildir islam varsa sen varsin yoksa kişi yaşadığı fani dünyayı anlamaz saygı istiyorum sizlerden

28
4
yanıtYanıtla
islam orduları:

kırbac cezası yeterince caydırıcı olur. . halka acık alanlarda uygulanmalı tabi. .

8
23
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title