Haberler

Şutso Başkanı Ertekin, Genç Girişimci Şemsettin Toprak'ı Ziyaret Etti

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Genç Girişimci Şemsettin Toprak’ı işletmesinde ziyaret etti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Genç Girişimci Şemsettin Toprak'ı işletmesinde ziyaret etti.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Devteşti Mahallesinde kurduğu günlük 2 bin 500 kilogram tatlı çeşidi üretim kapasiteli imalathanede 30 kişiye iş imkanı sağlayan ve 3 farklı ürün gamı ile imalattan halka satış yapan Baklavacı Şemsettin Toprak'ı ziyaret etti. İşletmesi ile ilgili bilgi veren Toprak, 2007 yılından beri toptan tatlı üretimi yaptıklarını belirterek, "Halkımıza kaliteli ürünleri daha ucuza satmak üzere imalattan halka satış sitemini başlattık. Büyük fabrikaların toplu siparişleri için izledikleri yöntem, 'bizim ilimizde de bu tarz bir işletme kurabiliriz' fikrimizi temellendirdi. İşler umduğumuzdan iyi olunca kapasitemizi ve şube sayımızı arttırdık. Bizde tüm tüketici profiline uygun ürünler mevcut, 3 farklı ürün gamı ile tüm müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyoruz" dedi.

Başkan Ertekin ise kurduğu işletmeyle 30 kişiye iş imkanı sağlamasından ve kısıtlı imkanlarıyla kaliteli ürün imal etmesinden dolayı Şemsettin Toprak'ı tebrik ederek, "Temennimiz sizin gibi genç girişimcilerimizin sayısının artmasıdır. İlimiz girişimcilerimiz sayesinde kalkınmışlık düzeyini daha da arttırılabilir. Sizler de daha büyük firma olabilmek için çalışmalısınız. Otomasyon sistemi ile seri üretim yaparak ve hedefinizi yüksek tutarak kontrollü bir şekilde büyümenizi gerçekleştirmelisiniz. Büyük firmaların yaptığı gibi önce markalaşmalı ardından rekabette daha güçlü olmak için savaşan markanızı piyasaya sürmelisiniz. Ayrıca, eğer isterseniz size Organize Sanayi Bölgesi'nde yer verebiliriz, fabrikalaşarak seri üretimi daha kolay yapabilirsiniz" dedi.

İmalathanede de incelemelerde bulunan Başkan Ertekin, otomatik makinelerin ürünler üzerinde tat ve kalite yönüyle herhangi bir problem teşkil etmemesinin, seri üretim noktasında büyük bir kolaylık sağladığını da sözlerine ekledi. Gerçekleşen ziyarette Dünya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mutlu Güneş de hazır bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Ertekin Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title