Haberler

Suriye'ye Yardım Tırı

Görüntü Dökümü: Yardım tırından detaylar Yardım derneğinin deposundan detaylar Yardım tırına erzakların yüklenmesi Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut Oğur'un konuşması Toplu dua edilmesi Ağrı'dan Suriye'ye yardım tırı Beşir Derneği tarafından toplanan bir tır yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi Ağrı'da, başlatılan yardım kampanyası kapsamında gıda ve giyim malzemelerinden oluşan tır, Suriye'ye gönderildi.

Görüntü Dökümü:

Yardım tırından detaylar

Yardım derneğinin deposundan detaylar

Yardım tırına erzakların yüklenmesi

Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Umut Oğur'un konuşması

Toplu dua edilmesi Ağrı'dan Suriye'ye yardım tırı

Beşir Derneği tarafından toplanan bir tır yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi

Ağrı'da, başlatılan yardım kampanyası kapsamında gıda ve giyim malzemelerinden oluşan tır, Suriye'ye gönderildi.

Beşir Derneği öncülüğünde Suriye için başlatılan yardım kampanyasında, kıyafet, ayakkabı, yorgan, çanta, tuz, şeker ve un toplandı.

Dernek binası önünde düzenlen törende konuşan derneğin Ağrı Temsilcisi Umut Oğur, derneklerinin mahcup ve mahzun gönüller için hiçbir ayrım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirdiğini söyledi.

Beşir Derneğinin kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde din, dil, ve ırk gözetmeksizin insanlara hizmeti gaye edindiğini belirten Oğur, şöyle konuştu:

"Ağrı'dan Suriyeli ihtiyaç sahiplerine 140 bin lira değerinde gıda ve giyecekten oluşan insani yardım malzemesi topladık. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Semerkand Vakfı ile gönüllülerine, hayırsever halkımıza ve dernek gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Beşir Derneği Ağrı Şubesi olarak bundan sonra yapacağımız tüm yardım faaliyetlerinde herkesin yardımlarını bekleriz."

Konuşmanın ardından dernek üyeleri ve vatandaşlar tarafından yardım tırı, dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title