Haberler

Suriye Irak Sınırında Çatışma: 51 kişi Öldü

Güncelleme:

Suriye'nin Irak sınırı civarında rakip 2 İslamcı IŞİD ile El-Nusra grubu arasındaki çatışmada 51 kişi öldü.

IŞİD İLE EL-NUSRA ÇATIŞIYOR

Çatışma El-Kaide'nin dışladığı IŞİD ile El-Kaide'ye bağlı El-Nusra Cephesi arasında sabahtan beri sürüyor.

DAHA ÖNCE LAZKİYE'DE ÇATIŞMIŞLARDI

İki taraf daha önce de Lazkiye kırsalında çatışmıştı. El Nusra Cephesi’nin, IŞİD'a mensup 4 kişiyi idam etmesi üzerine başlayan çatışmada her iki taraftan da çok sayıda kişinin öldüğü bildirilmişti.

SUUDİ MİLİTAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Nusra ve IŞİD arasında yaşanan çatışmalarda Irak-Şam İslam Devleti adlı örgütün Ebu Katade adlı bir Suudi militanının da öldürüldüğü belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

El Nusra Suriye Işid Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (132)

mehmetyanlizsen_mg33@hotmail.com:

esad kazanacak allahın izniyle

36
35
yanıtYanıtla
GURBETCIisb_16sene@live.at:

ESED IN KAZANMASININ SANA NE GETIRISI VAR??COK MERAK ETTIM!!

yanıt0
yanıt0
aliali@ali.de:

Allahin Iznini Isterken katliam Yapan birisini tutugunun farkinda olmayacak kadar zavallisin

yanıt0
yanıt0
BY TARAFSIZyasir_holigan@hotmail.com:

Ahiret gününde zalim esadla beraber haşr olursun.Ateşinizbol olsunnn. Zalimler için yaşasın cehennemm.

yanıt0
yanıt0
ARTİVİNart3@hotmail.com:

Allahın izniyle bu sawaşa katılmamız Lazım Tüm Suriyeyi islam toprağı yapmamız lazım.Sağolsun politikalarımızda bu yönde:))Benim sawaşmaya ölmeye niyetim yok müslümanım diyen gitsin.Benim ölmekle şehitlikle işim olmaz.Keriz lazım bize:)))

17
43
yanıtYanıtla
KARADENİZ55HAKAN@YAHOO.COM:

akplileri yollayın oraya yardım etsinler.eyy kefen giyen akpliler nerdesiniz??doslarınız zor durumda:)))

33
11
yanıtYanıtla
Murattkaramurat_@hotmail.de:

Kilicdaroglu gibi Esad i desdeklemek Dogru oluyorda neden baskalari egri oluyor. Her Devlet cikari icin gerekeni yapar, bu Tüm Devleti yönetenlerin görevidir

yanıt0
yanıt0
botan7373ads01musa@hotmail.com:

geliyyyoooor özgürlük gelliyyyyooorrr siz birbirinizi vurmaya devam edin ne zaman kökünüz kazınırsa o zaman özgürlük gelecek

39
5
yanıtYanıtla
ErdenizErdeniz@icloud.com:

Çağın yobazları birbirini yiyor,Tam 300 yıl geride yaşıyorlar.yapcak bişey yok

37
4
yanıtYanıtla
IV. MURATmed4it@hotmail.co.uk:

Ilericilik gericilik olcegin mi var be cocuk? Varsa olcu neye gore? Kitaba gore ise Eyvallah, kafana gore ise Citreon ordan!

yanıt0
yanıt0
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title