Haberler

Suat Erdemin Yeni Klibi 'Annem'

Ünlü sanatçı Suat Erdem’in ‘Kemanın Sesi’ isimli albümünün öne çıkan parçalarından ‘Annem’ isimli şarkısına klip çekildi.

Ünlü sanatçı Suat Erdem'in 'Kemanın Sesi' isimli albümünün öne çıkan parçalarından 'Annem' isimli şarkısına klip çekildi. Klibin yönetmen koltuğuna 18 yaşındaki genç yönetmen M. Atıf Özer oturdu.

Albümüyle müzik camiasında büyük ilgi toplayan müzik öğretmeni Suat Erdem, yıllardır keman çalması ve beste yapmasıyla tanınıyor. İstanbul'un Şile semtinde çekilen, söz ve müziği eşi İclal Erdem'e ait olan klibin görüntü yönetmenliğini Sait Ali Erişek üstlenirken, çalışmanın sanat yönetmenliğini ise Esra Kalaycı yaptı. Yaklaşık 35 kişilik bir ekiple 16 saatte çekimleri tamamlanan klibin yapımcılığını '8 Film Yapım Şirketi' üstlendi. Sponsorlukları da bulunan klipte ünlü oyuncu Batuhan Soncul ve Gizem Doğan da oynadı. 'Annem' isimli klibinin senaryosu, 18 yaşındaki yönetmen M. Atıf Özer ve Batuhan Soncul'un ortak imzasını taşıyor.

Klipte, annesini kaybetmiş gencin duygusal çöküşü anlatırken, Suat Erdem sesi ve kemanı ile duyguyu ifade ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Suat Erdem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title