Haberler

    Steve Jobs'ın Ölümü, Samsung'un Yükselişi

    Bugün Samsung'un Steve Jobs'ın ölümünü iPhone'a karşı saldırmak için kullanmak istedikleri ortaya çıktı.

    Emre Çetinkaya - -

    Samsung ve Apple için akıllı telefon dünyasının en büyük iki şirketi dersek yanlış söylemiş olmayız. Bunun yanında bu iki şirketin yıllardır süregelen patent davaları da herkesin malumu. İşte bu devam eden davalardan birinde Samsung ve Apple savaşını oldukça kızıştıracak yeni belgeler ortaya çıktı. Mahkemede kullanılan belgeler arasında, Samsung'un iPhone'a saldırmak ve pazarda Apple'a üstünlük sağlamak için Steve Jobs'ın ölümünü kullanmak istemesi gibi ifadeler bulunuyor.


    Bu konuşma ise Samsung'un iki üst düzey yöneticisi arasındaki e-posta'larda geçiyor. Samsung Telecommunications America(STA)'nın başındaki isim Dale Sohn ve STA'nın satış operasyonlarının başkan yardımcısı Michael Pennington'un mahkemeye yansıyan diyalogları büyük ses getireceğe benziyor.


    5 Ekim 2011 tarihinde Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs'ın hayatını kaybetmesini e-posta yoluyla değerlendiren bu iki üst yönetici, Steve Jobs'ın ölümününü iPhone'a saldırmak için en iyi fırsatları olduğundan bahsediyorlar.


    Ayrıca dünyanın en yenilikçi isimlerinden birisi kabul edilen Steve Jobs'ın hayatını kaybetmesinin ardından akıllı telefon pazarında Apple'ın gerileyeceğini konuşan ikili, Apple'a pazarda üstünlük sağlamak için Jobs'ın ölümünü kullanmaları gerektiğini belirtiyor. Bunların yanında Samsung'un ise pazarlama stratejisini derhal değiştirmesi gerektiğini söylüyorlar.


    Öte yandan şu an akıllı telefon pazarında Samsung'un Apple'a karşı önemli bir üstünlüğü bulunuyor.Ne diyorsunuz Steve Jobs'ın ölümü, Samsung'un yükselişinde rol oynadı mı?





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Steve Jobs Samsung Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title