Haberler

'Reaksiyon' Bitiyor

Güncelleme:

Yüksek bütçesi, oyuncu kadrosu, kaliteli prodüksiyonu ve senaryosuyla dikkat çeken Reaksiyon dizisi ekrana gelmeye başladığı Ekim ayından bu yana reytinglerde bir türlü istenilen sonucu verememişti.

YAYINDAN KALDIRALACAĞI YALANLANMIŞTI

Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total'de ilk 10'a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı Reaksiyon'un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.

FİNAL TARİHİ 15 ARALIK

Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon'un arkasında star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30'a aldı ve final kararı verdi. Önümüzdeki Pazartesi 11. bölümüyle yeni saati 22.30'da ekrana gelecek olan Reaksiyon 15 Aralık Pazartesi yayınlanacak 13. bölümüyle ise final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin ATV'ye geçeceği iddia edilmişti ancak bu konu henüz bir netlik kazanmadı. Dizi geçen hafta yayınlanan 10. bölümüyle reytinglerde Total grubunda 13., AB'de ise 8. olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İbrahim Çelikkol Nehir Erdoğan Star Magazin Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

osman karabiyikmobilWeb@haberler.com:

Bu dizi kesinlikle izleniyor ve begeniliyor bence reyting sorunu degil bazi cevrelerin rahatsizligindan dolayi bitiriliyor

38
4
yanıtYanıtla
esref k.mobilWeb@haberler.com:

Günümüzde izlenecek en güzel filmlerden Birtanesi nasıl final oynar yaa devam ederse kurtlar vadisi geçer bu film

30
8
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Sordugum herkez reaksiyonu izliyor ama ne tuhafsa reyting sorunu yasiyor.bence dizi bitmiyor BİTİTTİRİLİYOR...

33
4
yanıtYanıtla
zehra Mobil-ANDROID:

kurtlar vadisi de kalkıcak inşallah. bunu izlemeyip kaldırttık. Onu da kaldorıcaz yakında.

10
22
yanıtYanıtla
isim:

Reaksiyon diye dizi ismi mi olur yahu, daha ismini ilk duyduğumda bu dizi tutmaz dedim. İsme bak çay demle. Hangi kitleye hitap ediyor bu? Kurtlar Vadisi izleyicisine ise olmaz. Reaksiyon sanatsal bir birikimi olan, içi yoğun sosyolojik mesaj barındıran filmlere ilgi duyan birinin ilgisini çeker ama TV''de zerre ilgi çeken bir dizi isme olamaz.

3
28
yanıtYanıtla
göt korkusu:

rahatsız olan birileri var ki diziden kaldırılıyor reaksiyon dizisi normal şartlar da reyting i olan bir dizi. Kapanmıyor kapatılıyor. . . .

25
3
yanıtYanıtla
esatMobil-ANDROID:

bence güzel bi diziydi.son beş yılı çok güzel anlatıyordu.inşallah ATV de devam eder

23
4
yanıtYanıtla
FATİH:

TÜRKİYENİN EN BAŞARILI DİZİLERİ VE SIRASI1: KURTLAR VADİSİ2: ARKA SOKAKLAR3: KAÇAK4:GÜLDÜR GÜLDÜR5: ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN6. SEKSENLER7: REAKSİYON8: KARAGÜLBENİM DÜŞÜNCEM BÖYLE ONAYLAYAN OLUMLU OLARAK İŞARETLESİN

10
16
yanıtYanıtla
FATİH:

PAZARTESİ BAKILACAK TEK DİZİYDİ BİTERSE KÖTÜ OLUR REAKSİYON

yanıt4
yanıt2
kars.lı:

reyting yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title