Haberler

Timsah Arena, 3 Haziran'da Açılacak

Güncelleme:

Bursaspor Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran'da hizmete gireceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran'da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa'ya getirileceğini söyledi.

"3 HAZİRAN'DA AÇILIŞA HAZIR OLACAK"

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Çarşamba'daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıda son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Büyükşehir Stadyumu'nun 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa'ya getirileceğini ifade etti.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR AÇILIŞ OLACAK"

Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir Bursaspor'la birlikte burası da hak ettiği yeri alacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Altepe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

galatasaray:

avrupada maçmı oynuyor stad yaptırıyor bu timsahlar :)) cikcura ile eşleşir elenir :)

1
11
yanıtYanıtla
Adana:

yakışır helal olsun :D darısı diğer anadolu takımlarına tüm şehirlerimizde böyle güzel stadlarımız, spor komplekslerimiz olur inşallah. . .

10
0
yanıtYanıtla
muhammed seven:

beşiktaşlı olarak güzel bursamıza yakışacak bir stad hayırlı olsun

9
0
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Bursaspor a bu stadla beraber bir sampiyonluk yakisir artik!!

7
1
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.com:

Ne güzel emegi gecen herkezden Allah u teâlà razi olsun

7
1
yanıtYanıtla
BURSA BURSA:

YAKIŞIR BENİM BURSAMA SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN

7
1
yanıtYanıtla
bursalı:

stadın çevresi hala rezalet 8 metre genişliğinde ulaşımyolları tam bir felaket recep efendi recep efendi yolları geişlet trafik yürümüyor çocukluğun çok sefilgeçmiş diyorlar o yüzden atlı karınca pardon ipek böceği bilmeyenler için açıklayayaım demiryoluna eşek hızında giden otobüs vazgeç bunlardan işi bilenler gerisi ile gülüyorlar oyuncaklarına haaaa birde diyormuşki rivayete göre çocukluk hayallerimden biride atlı tramvaymış ayrıca helikopter almış günde 20 en fazla 30 kişi binip kişi başı 350 - 400 tl ye istan bula gidiyorlar mış bu sayede birde ilan vermiş BURSA GÖZÜN AYDIN TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜLDÜ vah ileri zekalı vah

5
3
yanıtYanıtla
uğurmobilWeb@haberler.com:

Stadın etrafında trafik su an berbat birde maç olduğu zamanı düşünemiyorum dünya çapında olucaksa tüm dünyaya rezil olucaz demektir

5
3
yanıtYanıtla
OttomaN:

yakışır Bursa''ya. . .

7
0
yanıtYanıtla
mstMobil-ANDROID:

besiktasla yapinda su kusluk bitsin artik hakikatten herseyden soguduk artik

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title