Haberler

Zaman Gazetesi Okurları, Operasyon İddiasına Sessiz Kalmadı

Güncelleme:

Sosyal medyadaki operasyon iddiası- Aralarında gazetecilerinin de bulunduğu bazı kişilerin gözaltına alınacağı iddiaları üzerine bir grup Zaman Gazetesi okuru, gazetenin Yenibosna'daki binası önünde toplandı Sosyal medyada aralarında gazetecilerinin de bulunduğu bazı kişilerin gözaltına alınacağı iddiaları üzerine bir grup Zaman Gazetesi okuru, gazete binası önünde toplandı.Gündüz sosyal medyada, aralarında Zaman Gazetesi çalışanlarının da bulunduğu bazı kişilerin gözaltına alınacağı iddia edildi. Bunun üzerine gazetenin okurlarından oluşan bir grup, akşam ellerinde dövizlerle gazetenin Bahçelievler Yenibosna'daki binası önünde toplandı.Gruba hitap eden Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, eğer böyle bir operasyonda başarılı olunursa ardından başka gazete ve televizyonların da geleceğini iddia ederek, "Herkes sussa biz susmayız. Bu bir fikir özgürlüğü meselesidir. Bu bir medya özgürlüğü meselesidir" diye konuştu.Gruptakiler buradaki konuşmaların ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geçti.Avukat Ömer Turanlı adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Operasyon yapılacak 400 kişiden bahsediliyor. Bu kadar kişinin gözaltına alınması, emniyet ve adliyedeki imkanlar ve hakim, savcı, polislerin sayısıyla mümkün değil" dedi.Bir süre slogan atan gruptakiler, daha sonra adliye önünden ayrıldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Yenibosna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title