Haberler

Sosyal Medya Ödül Töreninde Yıldızlar Geçidi

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya, Model Grubu, Hayko Cepkin, Ceyhun Yılmaz, Buse Terim gibi yıldızların da ödüle hak kazandığı gecede sosyal medyanın en iyileri halkın oylarıyla belirlendi. Gecenin sunuculuğunu Atilla Taş gerçekleştirdi.

Türkiye'de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında yer alan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. İlk olarak 2010 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ödüller bu yıl 5. kez sahiplerini buldu. 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanışında, İTÜ Maçka Kampüsü'nde gerçekleştirilen ödül töreni yıldızlar geçidine sahne oldu.

Bireysel ve kurumsal olmak üzere iki ana kategoride sosyal medyanın en başarılı isimlerinin ve kampanyalarının belirlendiği yarışmanın kazananları, internet üzerinden halkın oylarıyla seçildi. Yarışma 32 alt kategoride, toplam 160 aday arasında geçti. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkati çekerek ödüle hak kazanan isimler arasında oyuncu kategorisinde Serenay Sarıkaya ve Ahmet Kural, müzik kategorisinde Nil Karaibrahimgil, Hayko Cepkin ve Model, mizah kategorisinde Tolga Çevik, yazar kategorisinde Yekta Kopan yer aldı.

"İnternet altyapısının güçlenmesiyle büyüyen sosyal medya…"

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu törende sanat, spor, medya ve iş dünyasından ünlü isimler de yer aldı.

Turkcell Superonline Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin törenin ardından yaptığı konuşmada, "Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri, İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nde gençler tarafından organize edilen ancak bir üniversite kulübü etkinliğinin sınırlarını aşarak ülke çapında ses getiren bir fenomen haline geldi. Biz de, telekom sektörünün en genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı markalarından biri olarak iki yıldır bu etkinliğe destek vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençler için hayatın merkezinde yer alan ve internet altyapısının güçlenmesiyle paralel bir gelişme gösteren sosyal medyayı, markamızın bu kimliği ile en fazla örtüşen alanlardan biri olarak görüyoruz. Dijital reklam çalışmalarımızda öncü çalışmalarımızla bunu ortaya koymaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Serenay Sarıkaya Hayko Cepkin Superonline Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title